A
Admin
Yönetici
Yönetici
Siyasette son zamanlarda görevden alınmalar, kayyum atamalar deyim yerindeyse ateş bacayı sardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diploma iptali sonrası üniversitelerde öğrencilerin başlattıkları Hak,Hukuk,Adalet yürüyüşleri ülkenin bütününe yayıldı. Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in ilçelerde mitingleri alana sığmıyor. Her şeyden öte ekonomide yaşanan sıkıntılar aileler arası boşanmalar çarşı pazarlarda pahalılık çiftçilerin traktörlerle yollara çıkması büyük huzursuzluklar yaşatmaya başladı. Cezaevleri doldu taştı aklıma merhum söylemi halen belleklerde kalmış Osman Bölükbaşı geldi. Düzce mitinginde yaptığı konuşmada “Ey benim harmanı bol danesi kıt milletim.” Diyerek sitem etmişti. CHP yönetiminde aday belirlemede hata yapanlar “Ey benim toplantıları bol isabetli kararları kıt yöneticilerim” demişti. Bölükbaşı Millet Partisi Lideri ve altı dönem mecliste yer aldı. Bölükbaşı’na rahmet diliyorum. Türkiye genelinde benim gözümden harmanlarda samanda bol danede bol diyorum bu benim görüşüm.