A
Admin
Yönetici
Yönetici
Türk müziğinin ve sinemasının unutulmaz isimlerinden Harika Avcı, uzun süredir devam eden sessizliğini bozan açıklamalarıyla gündeme oturdu. Bir dönemin assolistlik yapan, sesi ve güzelliğiyle sahnelerde fırtına gibi esen Avcı, hem maddi sıkıntılarla hem de ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini söyledi. Yıllardır ekranlardan uzak kalan sanatçı, yaşadığı çaresizliği ve hayata dair umutsuzluğunu duygu dolu ifadelerle dile getirdi. “Kısa süre sonra ölümüm duyulacak” Sanat camiasının önemli isimlerinden Onur Akay’a konuşan Harika Avcı, açıklamalarıyla hayranlarını derinden sarstı. Karaciğerinin iflas ettiğini ve artık tedavi olmak istemediğini söyleyen sanatçı, “Ben ölmeyi tercih ettim. Ölüm sebebim siroz. Daha önce karaciğer kanseri teşhisi konulmuştu. Kısa süre sonra ölümüm duyulacak” ifadelerini kullandı. “Köpeğim için tek isteğim var” Açıklamalarında son dileğini de paylaşan Harika Avcı, hayattaki en büyük kaygısının sadık dostu olan köpeği olduğunu söyledi. “Ben öldükten sonra köpeğim yaşamaya devam edecekse, ne olur ona sahip çıkın” diyen Avcı, herkesi affettiğini de sözlerine ekledi. Maddi sorunlar derinleşti, yalnızlaştı Bir dönem fırtınalar estiren Harika Avcı'nın son yıllarda zor bir yaşam sürdüğü biliniyordu. Kirasını dahi ödeyemediği, ciddi bir maddi buhran yaşadığı iddiaları sık sık gündeme gelmişti. Kamuoyundan uzak, içine kapanık bir hayat sürdüren Avcı’nın bu açıklamaları, yaşam mücadelesinin ne denli derinleştiğini ortaya koydu. Sanat dünyası sessiz mi kalacak? Harika Avcı’nın sağlık durumu ve içinde bulunduğu koşullar sanat dünyasında yeni bir tartışma başlatmış durumda. Bir döneme damga vuran sanatçının bu zor günlerinde destek görmemesi, sektördeki dayanışma eksikliğini de gözler önüne seriyor. Avcı’nın açıklamaları, yalnızca bir veda gibi değil; aynı zamanda içinde bulunduğu yalnızlığın da bir haykırışı olarak değerlendiriliyor. Hayranları endişeli, destek çağrıları artıyor Sosyal medyada birçok hayranı Harika Avcı’ya destek mesajları gönderirken, sanatçının bu çıkışı üzerine yardım kampanyaları başlatılması yönünde çağrılar yapılıyor. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ve sağlık sorunlarıyla boğuşan Avcı’nın yeniden sağlığına kavuşabilmesi için toplumsal bir dayanışmanın gerekliliği vurgulanıyor. Haberler.com