Hamza Dağ’dan grev çıkışı: “Bu işin tarafı değiliz”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
MEMDUH GÜNEY-EGE TELGRAF- AK Parti’de Geleneksel Bayramlaşma Töreni İzmir İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Parti kurmaylarının katıldığı törende AK Parti MKYK üyesi ve 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş Hamza Dağ vatandaşları selamlayarak açıklamalarda bulundu. “AK Parti bizim evimiz, İzmir’de bizim evimiz hep birlikte kol kola uzun yıllar yürüyeceğiz” diyen Dağ, İzmir’deki grev sürecine değindi “BU İŞİN TARAFI DEĞİLİZ” “Bizim de ismimizi geçirerek manipülasyonlar yapılmaya çalışılıyor” diyen Dağ, “Bugün böyle bir konu gündeme geliyor ise biz bu işin tarafı değiliz. Biz bu işin bir tarafında değiliz. 25 yıldır bu şehir yönetenler bütçeyi iyi şekilde kontrol edememişler. Yönetememişse bunun cezasını ne İzmirli ne de belediye emekçileri çekebilir. Bunun sorumlusu CHP’li belediye başkanları ve yönetimidir” dedi. “AKILLARINI BAŞLARINA ALIP…” Mevcut yönetim reddi miras yaparak suçu önceki yönetime atma niyetinde” diyerek sözlerine devam eden Dağ, “31 Mart’a giderken 5 gün önce imza atılan TİS’e ‘o imzayı atın yoksa seçimi kaybediyoruz’ diyen de mevcut belediye başkanı. ‘AK Parti ile başa baş gidiyoruz, bizi grevle baş başa bırakmayın, siz bize seçim mi kaybettirmek istiyorsunuz’ diyen mevcut belediye başkanı. O 2 aylık sürede aldığınız 2 bin işçi ve bütçeyi mahvedecek şekilde seçim kaybetmeyelim diye vermiş olduğunuz o söz, bugün sizi zorluyor olabilir ama bunun ceremesini ne emekçi çeker ne de İzmirlinin çekme hakkı var. Akıllarını başlarına alıp çözüm üretirler umarım. Bizi de taraf noktasına getirmeyiniz” diye konuştu. “OYUMUZU 2 MİLYONA ÇIKARTMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Hamza Dağ sözlerini sonlandırırken, “İnşallah daha çok uzun yıllar Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde biz bu ülkeye ve şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, İzmir sokaklarını adım adım arşınlamaya, oyumuzu 2 milyona çıkartmaya hep birlikte devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Geri