A
Admin
Yönetici
Yönetici
Keşan Tüm Hamallar Derneği'nin olağanüstü genel kurulu 18 Mayıs Pazar günü 70 üyenin katılımıyla gerçekleşti. Yeni yönetim, eski listede yapılan bazı değişikliklerle oluşturuldu. KEŞAN TÜM HAMALLAR DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILDI Keşan Tüm Hamallar Derneği, 18 Mayıs 2025 Pazar günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Toplantı, dernek lokalinde 70 üyenin katılımıyla yapıldı. Genel kurulda, mevcut yönetim kurulunda bazı değişiklikler yapılarak yeni yönetim listesi belirlendi. YENİ YÖNETİM OYBİRLİĞİYLE OLUŞTU Toplantıda başka bir aday liste çıkmaması nedeniyle mevcut yönetim listesi bazı değişikliklerle yeniden düzenlendi. Katılımın yüksek olduğu genel kurulda, yapılan oylama sonucunda yeni yönetim oybirliğiyle göreve getirildi. Yeni yönetim listesinin, önceki dönemdeki tecrübeyi korurken bazı genç isimleri de içermesi dikkat çekti. Başkan Hüseyin Temel'den Teşekkür Mesajı Keşan Tüm Hamallar Derneği Başkanı Hüseyin Temel, yapılan seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı. Temel, “Bu onurlu görevi bizlere bir kez daha uygun gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Derneğimizin 19. yılında birlik ve dayanışma içinde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. DERNEĞİN 19. YILINA GİRERKEN YENİ DÖNEM Kuruluşunun 19. yılını kutlayan Keşan Tüm Hamallar Derneği, yeni yönetimiyle birlikte önümüzdeki dönemde meslektaşlarının haklarını savunmaya, sosyal dayanışmayı güçlendirmeye ve yerel kamuoyunda daha aktif rol almaya devam edeceğini açıkladı. Keşan Hamallar Derneği’nde Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu şu isimlerden oluştu: YÖNETİM KURULU ASİL Başkan: Hüseyin Temel Başkan Yardımcısı: Ali K. Karakaş Üyeler: Bilgin Duran, Demirali Tezmen, İsmail YÖNETİM KURULU YEDEK Abidin Orakçı, Sedat Menekşe, Ahmet Ardaç, Volkan Zümbül, Savaş Aydemir DENETİM KURULU ASİL Umut Kenar, Şükrü Gider, Levent Ceylan DENETİM KURULU YEDEK Polat Avcuoğlu, Abidin Piliçci, Serdar Menekşe