Hakan Yılmaz, babasının ölüm haberini Instagram’dan öğrendi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
“Sıcak Büfe” filminin başrol oyuncusu Hakan Yılmaz, çekimlerin ikinci gününde hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Ünlü oyuncu, babası Necati Yılmaz’ın vefatını sosyal medya üzerinden, gelen başsağlığı mesajlarıyla öğrendiğini açıkladı. Yılmaz, yaşadığı travmatik süreci Saba Tümer’in programında samimi sözlerle anlattı. Başsağlığı Mesajlarıyla Sarsıldı Film setinde çalıştığı sırada Instagram’da gelen mesajlarla bir anda sarsıldığını belirten Hakan Yılmaz, “Filmin çekimlerinin ikinci günüydü. Babamın vefat ettiğini Instagram’dan öğrendim. Bir baktım bana başsağlığı mesajları geliyor. İnsan ne yapacağını bilemiyor” dedi. Bu anların kendisinde büyük bir travmaya neden olduğunu söyleyen oyuncu, yaşadığı duygusal çöküşü açık yüreklilikle paylaştı. Sete Ara Verildi, Uçakla Yola Çıktı Yılmaz’ın bu zor anlarında film ekibi de büyük destek verdi. Yönetmen Serdar Gözelekli’nin “Abi hemen stop edelim” diyerek sete ara verdiğini aktaran Hakan Yılmaz, kendisi için hızlıca uçak ayarlandığını belirtti. Oyuncu, “Sağ olsunlar uçak ayarladılar. İki sahne daha çektim, ondan sonra babamı yerine teslim edip, döndüm” sözleriyle hem mesleki sorumluluğunu hem de ailesine olan bağlılığını ifade etti. Sanatçının Acılı Set Günü Unutulmazlar Arasında Babasının kaybı sırasında sette olmanın zorluğunu yaşayan Hakan Yılmaz, bu süreci hem kişisel hem de profesyonel yaşamında derin izler bırakan bir dönem olarak tanımladı. Sanat dünyasında duygularla profesyonellik arasındaki çizginin ne kadar ince olduğunu gösteren bu olay, izleyicilerin ve meslektaşlarının da yüreğine dokundu. Sözcü

Geri