A
Admin
Yönetici
Yönetici
İtalya Serie A devi Inter’de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, son günlerde sıkça Fenerbahçe ile anılmasının ardından sessizliğini bozdu. Hakkındaki transfer söylentilerinin asılsız olduğunu vurgulayan Çalhanoğlu, İtalya’da kalmaya ve kariyerine Inter’de devam etmeye kararlı olduğunu açıkladı. “BEN HİÇBİR ŞEY SÖYLEMEDİM” Çalhanoğlu, “Transfer söylentileri her yaz olur, bu yıl biraz daha fazlaydı. Ben hiçbir şey söylemedim, burada konuşmak için dönmeyi bekledim. Inter’i özlemişim, geri dönmekten mutluyum ve artık hazırım” ifadelerini kullandı. Tecrübeli futbolcu, spekülasyonların aksine kulübünde mutlu olduğunu ve burada kupalar kazanmayı hedeflediğini belirtti. LAUTARO MARTINEZ GERGİNLİĞİ SONA ERDİ Son dönemde takımdaki gerginliklerle gündeme gelen Hakan, Lautaro Martinez ile yaşanan sorunların çözüldüğünü söyledi: “Profesyoneliz, konuştuk ve her şey çözüldü. Kaptan döndüğünde ona sarılırız, sorun kalmaz. Şu an tatildeyiz, kafamız rahatladı.” şeklinde konuştu. KAYNAK: FANATİK