A
Admin
Yönetici
Yönetici
Sinan Akçıl, eski sevgilisi Hadise’ye yönelik yaptığı gönderme ile sosyal medya gündemine oturdu. Akçıl, son paylaşımında "Erotik dansım yok, transparan gömleğim yok ama seyirci rekorları kırmaya devam ediyorum" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, Hadise’nin Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki iddialı sahne performansına yapılan bir gönderme olarak yorumlandı. ECE ERKEN’LE AŞK, HADİSE İLE GÖNDERME Son dönemde Ece Erken ile yaşadığı kısa süreli ilişkiyle gündeme gelen Sinan Akçıl, bu kez eski sevgilisi Hadise’ye göndermede bulundu. Hadise, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sahne performansı ve kostümleriyle büyük ilgi görmüş, bazı kesimlerce ise eleştirilmişti. Akçıl’ın son paylaşımları, Hadise’nin sahne şovuna dair tartışmaların ardından dikkat çekti. "SAHNEMDE EROTİK DANSIM YOK" DEDİ Sinan Akçıl, Van konseri öncesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Hadise’nin sahne performansıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Akçıl, "Sahnede erotik dansım yok, transparan erkek popçu gömleğim de yok. Ama bir bakın bakalım Çarşamba günü Van’da neler olacak ya da Cumartesi Ordu/Ünye’de... İlk kez gittiğim şehirlerde bunlar olmadan da seyirci rekorlarını kırmaya devam ediyorum. Allah’a şükürler olsun. Beni idare edin" ifadelerini kullandı. HADİSE'NİN SAHNE PERFORMANSI TARTIŞMA KONUSU Hadise, Harbiye'deki konserlerinde sahne kıyafetleri ve danslarıyla geniş bir dikkat topladı. Şarkıcının sahne şovuna bazı kesimler olumlu yorumlar yaparken, bir diğer kesim ise performansını eleştirdi. Hadise’nin siyah transparan mini elbisesi ve sandalye dansı, sosyal medyada büyük tepki topladı. Kullanıcılar, “Kadın olarak izleyemedim, utandım” ve “Ne edep var ne haya” gibi yorumlarla sahne şovuna karşı rahatsızlıklarını dile getirdi. SABAH