Hadise'den sahne eleştirilerine gündem olacak yanıt!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Pop müziğin sevilen ismi Hadise, Harbiye konserindeki sahne şovları ve cesur kıyafetleriyle ilgili tartışmalara ilk kez yanıt verdi. Justin Timberlake konseri öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, eleştirileri "Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun" diyerek savuşturdu. Bu açıklama, Hadise'nin sahne tarzından ödün vermeyeceğinin net bir işareti olarak yorumlandı. Geçtiğimiz hafta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde peş peşe iki konser veren Hadise, performansıyla ve özellikle ikinci gece giydiği transparan mini elbisesi ve sandalye koreografisiyle gündem olmuştu. Şarkıcının sahne şovları, sosyal medyada "erotik dans" olarak nitelendirilmiş ve bu durum büyük bir tartışma başlatmıştı. HADİSE'DEN ELEŞTİRİLERE NET YANIT Hadise, son olarak bir Justin Timberlake konserine katılırken basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı. Şarkıcıya, son dönemde çok konuşulan sahne performansları hakkında ne düşündüğü soruldu. Hadise, bu soruya "Ben işimi yapıyorum, sahnede kendim oluyorum. Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun" şeklinde net bir yanıt verdi. Bu sözler, sahne tarzını savunduğunu ve eleştirilere karşı duruşunu değiştirmeyeceğini gösterdi. HABERLER.COM

Geri