Hadise'den eleştirilere sert tepki: Bu kötü niyet değil de ne?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Hadise

Son günlerde sahne şovları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hadise Açıkgöz, "Salonu dolduramıyor" eleştirilerine sahneden yanıt verdi.

7-6XtL4a4kOSZLnI0Is01A.jpg

Gerek sosyal medya paylaşımları gerek özel hayatıyla adından söz ettiren Hadise, son dönemde açıklamalarıyla da dikkat çekiyor.
_RvNNwwn3kWOoi2L_rYkqw.jpg

Avrupa turnesi kapsamında birçok ülkede sahne alan Hadise Açıkgöz, turunu tamamladı.
sT9twPheBUScv-aV0uv2oQ.jpg

Gazete Magazin'in haberine göre; "Konserleri dolmuyor" eleştirilerine maruz kalan ünlü şarkıcı, tepkisini sahnede dile getirdi.
htGV31L7VEqrwk7oEouOIQ.jpg

Hadise, "Bir fotoğraf çekilmiş bir konserimizden, insanlar içeriye girerken arka taraflar daha tam dolmamışken. 'Hadise salonları dolduramıyor.' Şimdi bakın bu kötü niyet değil de ne? Böyle magazin yapılır mı sizce?" diyerek kendisini hedef alanlara sitem etti.
Sma0egSbKEWhyHih9e_vKA.jpg

Ünlü isim, sözlerine "Ben size şunu söyleyeyim tabi ki her sahne tamamen dolu olmayabilir. Ben Hadise olarak bunu kabul edebiliyorum. Bunu birçok sanatçı yaşıyor onlara bir şey demiyorlar ama bana gelince saatlerce konuşabiliyorlar" diye devam etti.
d6Kd73bPkU-V_cJKj-Rppg.jpg

39 yaşındaki ünlü şarkıcı, Avrupa turnesinden kareleri "Her şehir ayrı güzeldi… Avrupa turumuz bitti. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız" notuyla paylaştı.

Geri