A
Admin
Yönetici
Yönetici
Güzelbahçe Belediyesi, ilçeye yeni bir cazibe noktası kazandırarak dördüncü Güzbel Cafe’yi halkın beğenisine sundu. Avlu Güzbel adıyla açılan bu yeni kafe, hem uygun fiyatları hem de kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, açılışta yaptığı konuşmada, artık Alaçatı veya Çeşme gibi yerlere gitmeye gerek kalmadığını belirterek, “Avlu Güzbel Cafe hem kaliteli hem de hesaplı bir mekan olacak” ifadelerini kullandı. Coşkulu Açılış Töreni ve Duygusal Anlar Açılış töreni, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın eşi Nermin Günay, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, CHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Emine Aydıncık, belediye meclis üyeleri, eski belediye başkanı Ertan Avkıran ve çok sayıda Güzelbahçeli vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Başkan Günay, konuşmasında yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini ve ilçeyi daha iyi yerlere taşımak için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı. Sözleri sırasında duygulanarak gözyaşlarını tutamayan Günay’ı eşi Nermin Günay teselli etti. Bu samimi anlar, salonda büyük bir birlik ve dayanışma duygusu yarattı. Güzelbahçe İçin Büyük Hayaller ve Sorumluluklar Başkan Günay, Avlu Güzbel Cafe’nin sadece bir kafe değil, aynı zamanda vatandaşların buluşma noktası ve sosyal yaşam alanı olacağını söyledi. Atatürk Mahallesi’nin ruhuna yakışan böyle bir mekanın ilçeye değer katacağını belirtti. Ayrıca, sahil düzenlemesiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini ve sahilin sosyal yaşamın kalbinde yer alacak şekilde yenilendiğini ifade etti. Günay, GÜZMAR marketler aracılığıyla kaliteli ürünleri uygun fiyatla halka sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu uygulamayı diğer mahallelere de yayacaklarını duyurdu. Payamlı Mahallesi’ne giden yolun tamamlanması için de yoğun bir çalışma içinde olduklarını ve vatandaşların sabrından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Eğitimde Marka Bir Adım: Onur Günay Eğitim Kampüsü Başkan Günay, ilçenin eğitim alanında da önemli bir mesafe kat ettiğini belirterek, Onur Günay Eğitim Kampüsü’nün açılışını büyük bir gururla paylaştı. Bu kampüsün, çağdaş ve bilimsel eğitim anlayışıyla yetişen nesillerin yetişeceği, Güzelbahçe’nin eğitimde marka bir merkez haline gelmesinin önünü açacağını vurguladı. Günay, ilçede her geçen gün daha yaşanabilir bir ortam yaratmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini dile getirdi. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı’ndan Destek ve Güven Mesajı CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek de açılışta yaptığı konuşmada, partilerinin birbirine güvenen ve inanan bir aile olduğunu vurguladı. Seyrek, “Güzelbahçe, büyük ailelerin yaşadığı bir yer. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı, bu çalışkan belediye başkanları olduğu sürece engellenemez” diyerek partisine olan inancını dile getirdi. Meclis Üyeleri ve Muhtarlardan Teşekkür Avlu Güzbel Cafe’nin mimari sürecinde önemli katkılar sağlayan Meclis Üyesi Gizem Göçtü, başkanın projeye verdiği desteği ve titiz çalışmasını öne çıkararak, bu hayalin gerçeğe dönüşmesinde büyük pay sahibi olduğunu belirtti. Atatürk Mahallesi sakinlerinden ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Memet Eren ise mahalleye yapılan hizmetlerin başkan gelene kadar hak ettiği karşılığı bulamadığını, Günay’ın eşit hizmet prensibiyle mahalleye önemli katkılar sunduğunu dile getirdi. Atatürk Mahallesi Muhtarı Ahmet Başer de daha önce verilen sözlerin kısa sürede yerine getirildiğini belirterek, Avlu Cafe’nin mahalle için çok özel bir mekan olduğunu ifade etti. Yeni Mekanın Hizmete Girişi Yapılan konuşmaların ardından Avlu Güzbel Cafe’nin açılışı gerçekleşti. Yeni kafe, hem ilçe sakinlerinin bir araya gelebileceği sosyal bir alan hem de bölgenin sosyal yaşamına canlılık katacak önemli bir durak olarak hizmet vermeye başladı. Güzelbahçe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışını yansıtan bu proje, ilçenin kültürel ve sosyal gelişimine katkıda bulunmaya devam edecek. Kaynak: Bülten