A
Admin
Yönetici
Yönetici
Güzelbahçe Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim, Sanat ve Felsefe Akademisi (BİLSAF), uluslararası bir yarışmada Türkiye birinciliği kazandı. “2040: Yapay Zeka Çağında Bilgelik Merkezli Eğitim Modeli” başlıklı projeyle yarışmaya katılan BİLSAF, kendi kategorisinde en yüksek dereceyi elde etti. GELECEĞİN OKULU 2040 MODELİ YARIŞMASINA YOĞUN KATILIM N.E.T Akademi’nin yürütücülüğünü yaptığı “Geleceğin Okulu: 2040 Modeli” proje yarışması, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Finlandiya'nın Tampere Belediyesi ve çeşitli ulusal ve uluslararası paydaşların katkısıyla düzenlendi. Yarışmada gençlerden, 2040 yılında nasıl bir okul modeli istediklerine dair yenilikçi ve uygulanabilir fikirler üretmeleri istendi. FİNLANDİYA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER Yarışma kapsamında birincilik kazanan BİLSAF ekibi, Türkiye’yi temsilen 17–24 Ağustos tarihleri arasında Finlandiya’da düzenlenecek olan Bilim ve Eğitim Kampı’na katılacak. Güzelbahçe’yi temsilen Finlandiya’ya gidecek ekipte Mehmet Mirioğlu, Ali Onur Akgöl ve Yakup Eskiocak yer alacak. BAŞARI BAŞKAN GÜNAY’A SUNULDU BİLSAF sorumluları Aykut Türkeli ve İrem Demirkaya, kazandıkları birincilik sonrası Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ı ziyaret etti. Ziyarette projeleri hakkında bilgi vererek başarılarını paylaşan ekip, belediyenin desteğine teşekkür etti. “GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Günay, projeye dair şu açıklamada bulundu: “Gençlerimizin bu önemli projede getirmiş oldukları birincilik bizleri çok gururlandırdı ve mutlu etti. Geleceğimizin teminatı gençlerimize fırsat verilirse neleri başaracaklarına büyük bir örnek. Ağustosta yapacakları kampta benim de o süreçte imkânım olursa kendilerine eşlik edeceğim. Ülkemizi orada gururla temsil edeceğiz. Başta Aykut olmak üzere tüm BİLSAF gönüllülerine ve destekçilerine teşekkür ediyorum.”