A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ünlü şarkıcı Gülşen, sahne kıyafetleri ve sahne şovlarıyla sıkça gündeme geliyor. Ancak bu kez, Bodrum’daki lüks davetlerden birinde verdiği röportajla dikkatleri üzerine topladı. Geçtiğimiz akşam, özel bir davette görüntülenen Gülşen, tatil planlarından, lüks harcamalarına kadar pek çok konuda samimi açıklamalarda bulundu. Türkiye’de Tatil Yapmanın Keyfi Yaz tatilini Türkiye'de geçireceğini açıklayan Gülşen, yurtdışındaki tatillere olan ilgisine rağmen, Türkiye’nin sunduğu doğal güzellikler ve rahatlık açısından hiçbir yere benzemediğini belirtti. "Dünyayı gezmek tabii ki çok güzel ama nereye gidersem gideyim bu ülke kadar keyif aldığım hiçbir yer yok" diyen Gülşen, tatil anlayışını da paylaştı. Ona göre, tatilin lüksle değil, rahatlıkla ölçüldüğü önemli bir dönem. “Günlerce aynı kıyafetle, bir şey düşünmeden, istediğim zaman denize girebildiğim bir tatil, bana dünyanın en keyifli durumu gibi geliyor” şeklinde ifade ettiği tatil anlayışı, dinlenmeye verdiği önemin altını çizdi. Bodrum’daki Lahmacun Fiyatları Gülşen’i Şaşırttı Bodrum’da lahmacunun 2 bin 500 TL gibi bir fiyata satıldığına dair çıkan haberler, ünlü şarkıcının şaşkınlıkla karşılaştığı bir konu oldu. Gülşen, bu fiyatlara anlam veremediğini ve bu tür pahalı harcamalardan rahatsızlık duyduğunu belirtti. “Bu kadar pahalı harcamalara acıyorum. Elbette herkes emeğinin karşılığını almalı ama artık ben fiyatları anlayamıyorum. Ucuz mu pahalı mı fark edememeye başladım” diyerek, tüketim ve fiyat artışlarına olan tepkisini dile getirdi. Bodrum’daki lüks yaşamın getirdiği yüksek fiyatlar, Gülşen gibi isimleri bile şaşkına çevirmeye devam ediyor. Gülşen’in Temizlik Takıntısı Gülşen, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, evindeki temizlik alışkanlıklarından bahsetmişti. Temizlik konusunda oldukça titiz olan ünlü şarkıcı, evini kendisi temizlediğini ve hiç temizlikçi tutmadığını söyledi. "Bir temizlikçim hiç olmadı" diyen Gülşen, aynı zamanda evindeki düzeni çok önemsediğini ifade etti. Detaylara oldukça dikkat eden Gülşen, takıların, gözlüklerin ve saatlerin yerinin değişmesinin bile onun düzenini bozan bir etken olduğunu belirtti. Gülşen’in temizlik takıntısının, annesinden gelen bir alışkanlık olduğu da bir diğer dikkat çeken nokta oldu. Sözcü