“Gülgünkorkar, ben cesurca yürürüm”: Gözde Kansu’dan itiraflar!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
“Yalı Çapkını” dizisinde canlandırdığı Gülgün karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Gözde Kansu, İspanya’da yayımlanan Semana Revista dergisine verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kansu, özel hayatında asla katlanamayacağı bir durumu samimi bir şekilde dile getirerek, dizideki karakteriyle arasındaki farkı da net bir şekilde ortaya koydu. “GÜLGÜN KORKUYLA YAŞIYOR, BEN CESARETİMLE” Dizide, hem oğlunu kaybeden hem de eşinin ihanetine uğrayan bir kadını canlandıran Kansu, gerçek hayatta bu kadar sabırlı olmayacağını vurguladı. “Kocam beni yengesiyle aldatacak olsa bir saniye bile o evde kalmam,” diyen oyuncu, Gülgün karakterinin korkularla yaşadığını, kendisinin ise cesaretiyle hareket ettiğini söyledi. İki kadın arasında tek ortak noktanın, her durumda güler yüzlü olmaya çalışmaları olduğunu da ekledi. OYUNCULUKTA FARKLILIKTAN YANA Mesleki kariyerine dair de önemli değerlendirmelerde bulunan Gözde Kansu, her projede farklı karakterlerle karşımıza çıkmayı tercih ettiğini belirtti. “Aynı tip rolleri oynamak bana göre değil,” diyen Kansu, içsel çatışmaları yoğun, güçlü karakterleri canlandırmaktan keyif aldığını ifade etti. Bu rollerin hem oyunculuğunu beslediğini hem de kendisine yeni pencereler açtığını vurguladı. İSPANYA'DA GÖZDE OYUNCU: ULUSLARARASI RÖPORTAJ SES GETİRDİ Semana Revista dergisine verdiği röportajla İspanyol basınının da dikkatini çeken Kansu, uluslararası arenada adından söz ettirmeye başladı. Samimi üslubu ve net duruşuyla okurların ilgisini çeken açıklamalar, kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu. Kansu’nun güçlü kadın profili, hayranları tarafından takdir topladı. KADINLARA CESARET MESAJI Gözde Kansu’nun sözleri sadece bir röportaj değil, aynı zamanda kadınlara yönelik cesaret verici bir mesaj olarak da yorumlandı. Kendi sınırlarını net çizen ve saygısızlığa asla tahammül etmeyeceğini belirten oyuncu, kadın dayanışmasına da dolaylı bir gönderme yapmış oldu. (SONDAKİKA.COM)

Geri