GSB sözleşmeli destek personeli sonuçları açıklandı! İşte sorgulama ekranı

A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Saçma sapan iftiralara maruz kaldım. Sadece güldüm geçtim. Neyin mücadelesini verdiğimi bilen biliyor” dedi

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından 2025 yılı için yapılan sözleşmeli personel alımı başvuru süreci sona erdi. Toplam 4.400 kadro için gerçekleştirilen alımlar kapsamında; 2.750 temizlik görevlisi, 1.150 güvenlik görevlisi ve 500 bakım-onarım personeli başvuruları alınmıştı.

Resmî açıklamaya göre, destek personeli (temizlik) alımı sonuçları 29 Ağustos 2025 itibarıyla erişime açıldı. Adaylar, sonuçlarını e-Devlet üzerinden Kariyer Kapısı platformundan () T.C. Kimlik Numarası ve şifreleriyle sorgulayabiliyor.

BELGE TESLİM TARİHLERİ

Sonuçlarda asıl aday olarak yer alan kişiler, 8-12 Eylül 2025 tarihleri arasında gerekli belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri’ne teslim edecek. İtirazlar ise sonuçların açıklanmasının ardından 3 iş günü içinde Personel Genel Müdürlüğü’ne yazılı olarak yapılabilecek.

DİĞER KADROLARIN SONUÇLARI NE ZAMAN?

GSB’den yapılan açıklamaya göre, koruma ve güvenlik görevlisi ile bakım-onarım personeli alımı sonuçları henüz açıklanmadı. Bu kadroların sonuçlarının Eylül veya Ekim 2025 içerisinde duyurulması bekleniyor.

GÜNCEL DUYURULAR İÇİN TAKİP

Adayların süreçle ilgili tüm detayları GSB’nin resmi internet sitesi () ve Kariyer Kapısı üzerinden takip etmeleri gerekiyor.

(CNN TÜRK)

Geri