A
Admin
Yönetici
Yönetici
20 yıl aranın ardından A Takım düzeyinde yeniden parkeye dönen ve 2024–2025 sezonunu şampiyonlukla tamamlayarak Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Göztepe Basketbol, yeni bir yapılanmaya gidiyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Onursal Başkan Mehmet Sepil öncülüğünde yepyeni bir dönemin kapılarını açtı. ATAKAN ATALAR VE EKİBİ GÖREVİ DEVRETTİ Kulüpten yapılan açıklamada, sezonun sona ermesiyle birlikte planlamaların başladığı, hem yönetimsel hem de sportif adımların atıldığı belirtildi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Basketbol Şube Başkanı Atakan Atalar ve mevcut yönetim kurulu üyeleri görevlerinden affını istedi. Bu kararın karşılıklı anlayış ve iyi niyet çerçevesinde alındığı vurgulandı. SEÇİMLİ DEĞİL, VİZYONEL DEĞİŞİM Sarı-kırmızılı kulüp, mevcut yönetime teşekkür ederken yeni dönemde yeniden yapılanmaya gidileceğini duyurdu. Açıklamada, “Bizlere değerli bir atmosfer kazandıran yönetim kadromuza gönülden teşekkür ederiz. Basketbol Şubesi, Onursal Başkan Mehmet Sepil liderliğinde yeni yönetim modeliyle yoluna devam edecektir” denildi.