A
Admin
Yönetici
Yönetici
Şarkıcı Kalben, uzun bir aranın ardından müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. "Sadece", "Yara", "Haydi Söyle", "Perişanım" ve "Saçlar" gibi parçalarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan sanatçı, 8 Ağustos'ta yayınlayacağı yeni teklisi "Kandırma" ile geri dönüyor. INSTAGRAM'DA YENİ TARZIYLA GÜNDEM OLDU Yeni çalışmasının duyurusunu Instagram hesabından yapan Kalben, aynı zamanda yeni tarzını da takipçileriyle paylaştı. Görünümündeki belirgin değişiklik sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kullanıcılar tarafından "Tanıyamadık", "Bambaşka biri olmuş" gibi yorumlar yapıldı. GEÇMİŞTEKİ OPERASYONLA GÜNDEME GELMİŞTİ Geçtiğimiz yıl İstanbul'da düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Kalben, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. O olayın ardından bir süredir göz önünde olmayan şarkıcı, bu kez yeni imajı ve müzik projesiyle gündemde yer aldı. BABASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKMİŞTİ Kalben, konuk olduğu bir programda babasının ölümüyle ilgili yaptığı açıklamalarla da dikkat çekmişti. Şarkıcı, o yayında şu ifadeleri kullanmıştı: "Bazen keşke o anıya uzun uzun bakabilseydim diyorum. Çünkü bu oldu ve olmamış gibi yola devam etme çabası insanı daha çok yıkan bir şey, birinin ölmediğini farz etmek gibi mesela. Mesela babam öldükten sonra onun ölümüyle yüzleşmemek en büyük hatalarımdan biriydi, sonra baktım yüzleşecek araçlarım olmadığı için yüzleşemediğimi gördüm." (SÖZCÜ)