Gonca Vuslateri, Yılın En İyi Kadın Oyuncusu ödülünü kazandı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Son dönemde Leyla dizisindeki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Gonca Vuslateri, Klass Dergisi tarafından Yılın En İyi Kadın Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Aldığı ödül, Vuslateri’nin kariyerinde önemli bir kilometre taşı olurken, geceye damgasını vuran bir başka an ise oyuncunun duygusal ve içten konuşması oldu. Sahneye Çıkarken Heyecanını Gizleyemedi Vuslateri, ödülünü ünlü modacı Cihan Nacar’ın elinden aldı ve ödül töreninde yaptığı konuşmada sektöre dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Sahneye çıktığında heyecanını gizleyemeyen oyuncu, "Aslında çok iyi bir ödül konuşması hazırlamıştım. Dizi sektörü, kalabalık bir ekibin büyük emekleriyle gerçekleşen uzun soluklu bir iş. Bu kadar uzun projelerde izleyicinin karakterle özdeşim kurabilmesi için biz oyuncular da çok çabalıyoruz. Sezonlar ağır geçiyor" dedi. Vuslateri’nin bu sözleri, dizi sektörünün zorluklarına ve ekip çalışmasının önemine vurgu yaparken, izleyicilerin karakterlere bağlanabilmesinin ne denli büyük bir çaba gerektirdiğini gözler önüne serdi. Ayrıca, oyuncu, konuşmasına esprili bir dokunuş da ekledi. "Masama Levent Yüksel oturdu ve her şey gitti ondan sonra" diyerek salondakilere neşeli bir an yaşattı. Uluslararası Başarı ve Duygusal Anlar Gonca Vuslateri, projelerinin yurtdışına satılmasının ona nasıl duygusal bir bağ kurma fırsatı sunduğunu da dile getirdi. "Dizilerimiz yurtdışına satıldığında çok güzel bir şey gerçekleşiyor. Hiç tanımadığınız, bilmediğiniz insanlarla bir bağ kurabiliyorsunuz. Ortadoğu'ya da ulaşan bu projelerin etkisi gerçekten çok büyük. Bu gece ödül törenine gelirken en duygusal anlarımdan birini yaşadım" şeklinde konuşarak, projelerinin uluslararası etkisini vurguladı. Filistinli Küçük Şeyma’ya Kalpten Selam Gecenin en duygusal anlarından biri ise Gonca Vuslateri’nin gözyaşlarını tutamayarak yaptığı açıklamaya damgasını vurdu. Filistin’den kendisine mesaj gönderen ve kızının doğum gününü kutlayan küçük Şeyma’ya ithafen, "Bu ödülü, Filistin'den bana mesaj gönderen ve kızım Asya'nın doğum gününü kutlayan küçük Şeyma için alıyorum. Bu, boynumun borcu olsun" dedi. Vuslateri’nin bu sözleri, hem duygusal bir bağ kurmanın hem de sevginin sınırları aşabileceğinin bir göstergesi oldu. Snob Magazin

Geri