A
Admin
Yönetici
Yönetici
Göksel estetikli mi? O fotoğraftaki kadın başka biri çıktı… Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yayınladığı bir fotoğraf sonrası, takipçileri arasında estetik tartışması alevlendi. Fotoğrafın fazla filtreli olduğu ve Göksel’in tanınmaz hale geldiği yönünde yorumlar hızla yayılırken, ünlü şarkıcı konuya açıklık getirme gereği duydu. “Ben buyum, o kişi ben değilim” Adana’daki konseri öncesi kaldığı otelden kısa bir video paylaşan Göksel, iddialara net ve samimi bir dille cevap verdi: “Arkadaşlar ben buyum. O fotoğraftaki kişiyi de tanımıyorum.” Göksel’in makyajsız, filtre kullanılmamış doğal haliyle yaptığı bu açıklama, hayranlarından tam not aldı. Sosyal medyada destek çığ gibi büyüdü Video paylaşımının ardından sosyal medya adeta yorum yağmuruna tutuldu. Pek çok takipçisi sanatçının doğallığını öven mesajlar paylaştı. "Senin doğallığın her şeye bedel", "Estetik değil, belki filtre... Ama güzelliğin hep aynı" gibi yorumlar öne çıktı. Estetik değil, ışık oyunları mı? Söz konusu fotoğrafın abartılı filtrelerle ya da ışık efektleriyle düzenlendiği konuşulurken, Göksel’in yıllardır koruduğu sade ve doğal imajının bu video ile yeniden pekiştiği düşünülüyor. Bugüne dek herhangi bir estetik müdahale yaptırdığıyla gündeme gelmeyen sanatçının, bu fotoğraftaki görünümünün sadece dijital bir dokunuşun sonucu olabileceği değerlendiriliyor.