Giyim Üretim Kursu Yılsonu Sergisi Göz Doldurdu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Niğde Halk Eğitimi Merkezi tarafından Sazlıca Kasabası’nda düzenlenen Giyim Üretim Kursu, bir yıl süren emeğin ve gayretin ardından yılsonu sergisiyle taçlandı. Kursiyerlerin el emeğiyle ortaya koyduğu ürünler, düzenlenen sergide halkın beğenisine sunuldu. Sazlıca Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen serginin açılışına; Sazlıca Belediye Başkanı Mustafa Günaydın, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Koyuncu, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, kursiyerlerin büyük bir özenle hazırladığı şık ve özgün tasarımları yakından inceleme fırsatı buldu. Giyim Üretim Kursu kapsamında, kadınlara mesleki beceri kazandırılması, üretime katılımlarının teşvik edilmesi ve istihdam olanaklarının artırılması hedeflendi. Sergide yer alan her bir parça; sabrın, emeğin ve sanatın birleştiği birer eser olarak dikkat çekti. Sazlıca halkı tarafından yoğun ilgi gören sergi, kursiyerlerin başarılarının takdir edilmesini sağladı. Emek dolu çalışmalar, ziyaretçilerden tam not alırken, bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışma ve üretkenliği artırmadaki rolü bir kez daha gözler önüne serildi. (Samet ÇINAR)

Geri