Gerici Nurettin Yıldız Karaman'da da konuşturulmadı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
'6 yaşındaki çocuk evlenebilir' sözüyle pedofiliyi savunan ve kadına şiddeti meşrulaştıran gerici Nurettin Yıldız, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde (KMÜ) ”Bu Zamanda Evlilik ve Aile” başlıklı konferans verdi. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ PLAKET VERDİ İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şubesi ile KMÜ İlim ve Medeniyet Öğrenci Topluluğu iş birliğinde düzenlenen konferansa Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve İl Müftüsü Faruk Gürbüz de katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Çalışkan ve İl Müftüsü Faruk Gürbüz konferans sonunda Nurettin Yıldız’a plaket verdi. Yıldız, plaket aldığı ana dair fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. BOĞAZİÇİ'NDEN SONRA KARAMANDA PROTESTO Gerici Nurettin Yıldız'ın Karaman'da verdiği konferansta tansiyon bir anda yükseldi. Eğitim İş Sendikası Karaman Başkanı Hamza Şanlıtürk’ün “Bravo” diyerek başlattığı protestoya Atatürkçü Düşünce Derneği ve sendika üyeleri de katılınca ortalık karıştı. Yıldız geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniveristesi'nde verdiği konferans öğrenciler tarafından engellenmişti. Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestolarda gözaltına alınan 97 kişiden 6'sı tutuklanmıştı. AKP'LİLER SİPER OLDU Salonda bulunanlar gerici Nurettin Yıldız’ı protesto edenlerin üzerine tekbirler getirerek yürüdü. Protestocuların içinde AKP Karaman İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kale ve Kızılay Karaman İl Başkanı Adem Küçükyarma da yer aldı.

Geri