A
Admin
Yönetici
Yönetici
Tam bir aile ortamıydı. Kimin ne olduğu ne yaptığı belliydi. Güvendik, güvenimizi de boşa çıkarmadılar. 'Nasıl olsa şampiyon oluyor', 'Göz önünde, moda, medyatik diye tutmadık bu takımı bu kulübü'. Güler yüzlü idiler, kurumsaldık. İşini, görevini bilen insanlar. Yok yere hırgür çıkaranlardan olmadılar. Öne çıkmayı değil İzmirspor'u, önünde görmek isteyenler çoğunlukta idi. Kurumsallık tekrar oturmalı. Kimin ne yaptığı belli ve de şeffaf olmalı. Şöyle bir kanı var, 'Ahlı mı bizim kulüp'. Yönetim ve de futbolcu bazında vardır belki ama o da tek tük, ferdi, şahsi. Genel olamaz. Koskoca kulübü bağlamaz ki. Profesyonel takım mesela. Yatmadı, formayı satmadı. Öyle olsa, tutmazdım. Tam tersi İzmir takımları için oynadı, bu da kötü bir şey değil. Ahlaki, etik, sportif. Kazanmak için çıkılır ya, sahaya. 16 yıl oldu amatörlüğe ineli, düşeli. Yetti gari. Bu kulübün, takımın, alt yapının daha yeri burası değil. Haksızlık etmeyelim. Arada sırada BAL'dan da SAL'a düştük de pek bi sevindirik olduk. Çıkınca, şampiyonluk sevinci (!) yaşadık. Heyecan oldu o kadar, geldi geçti, magazinsel konsept. 2015'de genç takım Türkiye Şampiyonu oldu. Yalvardım, dönemin yönetimine. 'Kaybetmeyelim bu çocukları sürün sahaya' diye. Kadro oturmuştu 3-5 yıl oynadılar yan yana. Üç de abi olsun ilk 11'de, tecrübeli, çılgın, şov sever. Dedim, ne dediler bu satırların yazanına. 'Bu takım düşerse hesabını kim verecek, ne deriz taraftara' dediler. Ben de aynen şöyle dedim, yazdım. 'Düşerse Üçyol Meydan'da asın beni' deyiverdim serde Eşrefpaşalılık var ya. Dün gibi bunu yaşadık. 'Tövbe tövbe estağfurullah' dediler o kadar. Doğru sandıkları, bildiklerini okudular, çoğu toptan anlamayanlardandı. Takım yine düştü. Bol keseden tecrübeli diye yaş almışlarla doldurdular, toplama takım çabuk dağılır. İşin diğer boyutu, o evlatlardan bugüne gelen yok. Yıldız olan, zirveye çıkan olmadı ki. Bittiler, bitirdiler. Yok oldu, gariplerim. Bunun vebalini, hesabını kim verecek peki ? Geçti, gitti, oldu bitti maşallah. Olan alt yapıya, koskoca kulübe, yarınlarımıza oldu. Bugüne kadar geldik. Yepyeni umutla göreve talip olanlara, gelecek olanlara tüm fertlerimize başarılar kolaylıklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR Her sene başında 'Bir umutla' yazıyoruz. Hep aynı film, aynı son. Kocaman bir maalesef. Kurumsal hüsran, alt yapı ise büryan. Daha yepyeni. U-17 Türkiye Şampiyonu oldu, kutlarım tüm evlatlarımızı, teknik ekibimizi. Sabrederiz, merak etmeyin. Alıştırdılar, bizleri. Bu en hayırlı sabır. Neden helva olmasın ? Güzel şeyler oluyor, umutlanıyor yine de insan, 'Ya babam ye, umut ekmektir'. Mevcut yönetimden Altyapı Başkanı, atadan koyu ve de sıkı İzmirsporlu Lemi Ölçer ile altyapı üstadı, efsanelerimden, U-17'nin mimar, mühendis, işçilerinden Futbol Gelişim Direktörü Hasip Ertürk, ziyarete gitti. Çok da güzel bir davranış. Gitmek gerek. İzmirspor yok sayılamaz. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Berkhan Alptekin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İBB Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Tesisler Şube Müdürü Gürcan Temizel de hazır bulundu. Sporun içinde olan olmayan idareci, emekçi, başkan, yöneticiler maçlara davet edilmeli. Gelmeliler, üstteki zirvedeki takımlara reklam amacıyla gidilmez sadece. Söz siz gelin maçlara siz reklam edeceğim söz. Efsanelerimizi alın evden getirin. Çocukları eski günlerdeki formalarıyla getirin maçlara. Kadınlarımız, teyzelerimiz, aileler gelsin. Küfür olmasın, kavga çıkmasın, çıkmaz da. Böyle olursa. Kolej takımı gibi ne de güzel. Sahada altyapıdan gençler, tribünde altyapıdan minikler. Ver coşkuyu İzmirspor. Mevcut Başkan Nedim Topaloğlu 'Benden buraya kadar' mesajı verdi, 'yokum' dedi. Bülent Özçelik de adaylıktan çekildi. Avukat Mustafa Kılıç tek başkan adayı olarak seçime gidiyor. Kolları hemen sıvadı Ufuk Ateş'i teknik direktörlüğe, Olcay Çetinkaya'yı da sportif direktörlüğe getirdi. Allah'ım sen ruhuma mukayyet ol, bak yine umutlandım. Ne yapayım İzmirspor'dan başka takım tutmuyorum ki. İzmirspor can, İzmir takımlarımız ayrı ayrı canan. Başarısını istemek, eksi günleri özlemek hakkım değil mi, suç mu ? İzmirliyiz, İzmir takımı tutarız. Kongre, 20 Ağustos 2025 Çarşamba günü. İlk toplantıda bitmeli. Haydi İzmirspor, güzel günler göreceğiz hep beraber. 2026'de 3.ligde, alt yapısıyla da her yerde.