A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki akşam İstanbul Yenikapı’daki İstanbul Festivali’nde sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tilki, müzik sektöründe karşılaştığı zorluklardan ve kişisel deneyimlerinden söz etti. “İZOLE BİR HAYAT YAŞIYORUM” Şarkıcı, yaşadığı baskıyı şu sözlerle ifade etti: “Benimle çalışanlar bile beni kıskanıyor, varoluşum kıskanılıyor. Var olmam kıskanılan bir şey. Bundan çok rahatsızım. İnsanların gözümün içine bakarken dişini bilemesinden rahatsızım. O yüzden izole bir hayat yaşıyorum. Zamanla bazı hisler ağırlaşıyor, artık bu durum bana çok korkunç geliyor.” ANNE OLMAK İSTEDİĞİNİ TEKRARLADI Geçtiğimiz günlerde “Bir anda evlenip çocuk doğurabilirim” şeklindeki açıklamasıyla gündeme gelen Tilki, bu konuyla ilgili yeniden konuştu: “Herkes gibi benim de anne olmaya hakkım var.” LİSE ARKADAŞIYLA İLGİLİ İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ Aleyna Tilki hakkında çıkan aşk iddialarına da açıklık getirerek şunları söyledi: “Geçenlerde lise arkadaşımla çekilmişim, sevgilisi falan yazmışlar. Yanlış yazılmış, yıllardır yanımda nasıl tanımıyorsunuz ya? O benim liseden arkadaşım.” SÖZCÜ