Gelinliği olay oldu! Survivor Berkan Karabulut Lale Onuk ile evlendi

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Survivor yarışmasıyla geniş kitlelerce tanınan Berkan Karabulut, nişanlısı Lale Onuk ile hayatını birleştirdi. 2018 Miss Turkey finalisti Onuk, düğünde giydiği gelinlik ve zarafetiyle göz doldurdu.

L A L E1-1

ROMANTİK EVLİLİK TEKLİFİNDEN DÜĞÜNE

Geçtiğimiz yıl Paris’te Lale Onuk’a evlilik teklif eden Karabulut, bu anları sosyal medyada, “Seninle bir ömür geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. İyi ki varsın, iyi ki biz olduk” notuyla paylaşmıştı. Çift, Haziran 2025’te aileleri ve yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle nişanlanmıştı.

KINA GECESİNE TAKIM ARKADAŞLARI DA KATILDI

Düğün öncesinde 11 Ağustos’ta düzenlenen kına gecesinde, Survivor’dan takım arkadaşları da yer aldı. Karabulut’un yakın arkadaşı Avatar Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz, geceden mutlu kareleri sosyal medyada paylaştı.

GELİNLİK SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

15 Ağustos akşamı gerçekleşen düğünde çift dünyaevine girdi. Gelin Lale Onuk’un giydiği gelinlik, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve takipçiler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

L A L E3

ÇİÇEĞİ CEMAL CAN KAPTI

Düğünde çiçeği kapma görevini ise Survivor fenomeni Cemal Can Canseven üstlendi. Instagram’dan o anı paylaşan Canseven, “Bana görev ver, gerisini düşünme… Çiçeği kap dediler, kaptım” ifadelerini kullandı.

MİLLİYET

Geri