Galatasaray’dan Osimhen’e resmi teklif: “Bonservisini almaya hazırız”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Süper Lig’in 36. haftasında Kayserispor’u mağlup ederek sezonun bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da, Victor Osimhen’in geleceğiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, katıldığı TV100 yayınında Nijeryalı golcüye resmi teklif yapıldığını duyurdu. “OSİMHEN'E BONSERVİSİNİ ALMAYA HAZIR OLDUĞUMUZU SÖYLEDİK” Şampiyonlukta attığı gollerle büyük katkı sağlayan Osimhen hakkında konuşan Abdullah Kavukcu, kulüp olarak oyuncunun kalması için adım attıklarını ifade etti: “Osimhen'e ‘Eğer kalmak istiyorsan bonservisini almaya ve ücretini vermeye hazırız’ dedik. Türkiye'yi çok seviyor. Ancak hayatın gerçekleri de var. Sezon sonunda daha net karar verecektir. Ben kalacağına inanıyorum.” “FENERBAHÇE’Yİ TERCİH EDECEĞİNİ SANMIYORUM” Son dönemde ismi Fenerbahçe ile de anılan Osimhen’in sarı-lacivertli kulübe transfer olacağı iddialarına da değinen Kavukcu, çarpıcı ifadeler kullandı: “Osimhen farklı bir karakter. Fenerbahçe'yi tercih edeceğine çok inanmıyorum. Zaten Galatasaray da o seviyede teklif yapabilecek güçte. Avrupa ve Suudi Arabistan’dan teklif beklediğini düşünüyorum ama umarım kararını bizden yana verir.” GALATASARAY OSİMHEN İÇİN TÜM KOŞULLARI ZORLUYOR Napoli'den kiralanan ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Osimhen için yönetim tüm imkanları seferber etti. Yönetim, oyuncunun kalması için finansal planlama yaparken, taraftarlar da sosyal medyada “Kal Osi” kampanyasıyla destek veriyor. HABER MERKEZİ

Geri