Funda Arar’dan yeni imaj

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk müziğinin güçlü sesi Funda Arar, geçtiğimiz akşam Kıbrıs Chamada Prestige Hotel’de sahneye çıktı. Yeni imajıyla Kıbrıs’ta ilk kez hayranlarının karşısına çıkan Arar, saçlarını sarıya boyatarak dikkat çekti. Uzun zamandır radikal bir değişiklik yapmayı düşündüğünü söyleyen sanatçı, “Kıbrıs beni ilk kez böyle görecek. Daha önce hiç bu kadar radikal bir şekilde saçımı sarıya boyamamıştım” dedi. Oğlunun İlk Tepkisi Duygusal Anlar Yaşattı Yeni görünümüne alışma sürecinden bahseden Arar, özellikle oğlu Aras’ın tepkisini samimi bir şekilde paylaştı. “Aras saçlarımı ilk gördüğünde ağladı ve ‘Sen annem değil misin?’ diye sordu. Makyajı hiç sevmez, doğallıktan yanadır. Şimdi yavaş yavaş alışıyor” ifadelerini kullandı. Annesinin değişimini anlamaya çalışan küçük Aras ile sanatçı arasında yaşanan bu duygu dolu anlar, Arar’ın annelik duygusunu da gözler önüne serdi. Yeni Şarkı ve Yaz Konserleri Heyecanı Sanatçı, müzik çalışmalarından da müjdeli haberler verdi. Amo ile yaptığı düetin çok yakında müzikseverlerle buluşacağını söyleyen Arar, müzik kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Yaz aylarında konserlerinin yoğun olacağını belirten sanatçı, Haziran sonunda kendisine ve yakınlarına özel beş günlük bir tatil planladığını da açıkladı. Bu kısa tatilin, uzun konser maratonu öncesi moral ve enerji depolamak için önemli olduğunu belirtti. Volkan Konak Anısıyla Hüzünlü Bir Hatırlatma Röportaj sırasında geçtiğimiz ay vefat eden Volkan Konak ile olan dostluğu da gündeme geldi. Aynı okuldan mezun olduklarını ve aralarında sıkı bir bağ olduğunu anlatan Arar, Konak’ın kendisine sık sık “Bir yemek yap da beraber yiyelim” dediğini ancak bu isteğin gerçekleşemediğini dile getirdi. “Çok sevdiğim bir arkadaşımdı, hala inanamıyorum. Mekanı cennet olsun” sözleriyle Konak’a olan sevgisini ve üzüntüsünü dile getirdi. Sahnedeki Görünümüyle Beğeni Topladı Röportajın ardından sahneye çıkan Funda Arar, Songül Sarpbaş imzalı şık sahne kıyafetiyle izleyicilerden tam not aldı. Yeni imajı ve güçlü performansıyla geceye damgasını vuran sanatçı, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sarı saçları ve sahne enerjisiyle hayranlarının beğenisini kazanan Arar, kariyerinde yeni bir sayfa açtığını da gösterdi. Snob Magazin

Geri