A
Admin
Yönetici
Yönetici
‘Ben Ağlarım’, ‘Bensiz Olsun’, ‘Arada Bir’ ve ‘Aşkından Ölmem mi Lazım’ gibi şarkılarla hafızalarda yer edinen Fulden Uras, annesi Müge Akkoyunlu’nun vefatının 8. yılında içten bir anma mesajı paylaştı. Uras’ın satırlarında özlem, acı ve sevgi iç içe geçti. YILLAR GEÇTİ, ÖZLEM AZALMADI 2017 yılında geçirdiği ağır enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan Müge Akkoyunlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetmişti. O günden bu yana annesinin acısını her zaman dile getiren Fulden Uras, bu yıl da ölüm yıl dönümünü sessiz geçirmedi. "İÇİM HALA PARAMPARÇA" Fulden Uras, annesine dair hislerini şu cümlelerle ifade etti: “Bugün tam 8 yıl… 8 yıl önce bugün, kalbimin yarısı gitti. Hayatta en çok sevdiğim kadına, anneme… Mügoş’uma veda ettiğim gün. Hâlâ inanamıyorum bazen, yokluğuna alışamadım. Sesini duymayalı, elini tutmayalı, sarılıp ağlamayalı tam 8 yıl oldu… Ama acısı dün gibi. İçim hâlâ paramparça.” "NE ZAMAN ÜZÜLSEM, SENİN SESİNİ ARIYORUM" Duygusal mesajında annesinin yokluğunun hayatında bıraktığı boşluğu anlatan Uras, “Ne zaman yorulsam, ne zaman üzülsem, bir ses arıyorum… Senin sesini. Yok,” sözleriyle sevenlerini de derinden etkiledi. Kendine özgü bir ifadeyle seslendiği annesine “Mügoş” dediğini belirten Uras, “O kelime sadece sana aitti. Ve artık o da sustu içimde” ifadelerini kullandı. “İYİ Kİ BENİM ANNEM OLDUN” Fulden Uras, sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Bugün seni toprağa verdiğim günün yıl dönümü… Ama kalbimde, aklımda, dualarımda hâlâ hayattasın. İyi ki benim annem oldun. İyi ki Mügoş’um sendin. Seni çok seviyorum. Ve seni çok özlüyorum.”