Flaş Gelişme: Osimhen Galatasaray'da Kalıyor Mu?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Şampiyonluk sezonunun yıldızı Victor Osimhen için Galatasaray’dan kritik adım geldi. Sarı-kırmızılılar, Napoli’nin talep ettiği 75 milyon euroyu karşılamaya hazır olduklarını bildirirken, oyuncunun menajerinden karar için süre istedi. ŞAMPİYONLUK SONRASI İLK BÜYÜK HAMLE Trendyol Süper Lig’de 25. kez zafere ulaşan Galatasaray, şampiyonlukta başrol oynayan Victor Osimhen’i kadroda tutmak için temaslarını hızlandırdı. Sezon boyunca gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı forvetin bonservisini almak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, oyuncunun kulübü Napoli’ye resmi adım attı. NAPOLİ’YE GARANTİ, MENAJERE SON TARİH Sabah Gazetesi'nin özel haberine göre; Galatasaray, Osimhen’in sözleşmesinde yer alan 75 milyon euroluk çıkış maddesini ödemeyi taahhüt etti. Bu garanti, İtalyan kulübüne resmen iletildi. Aynı haberde, sarı-kırmızılı yönetimin Osimhen’in menajeriyle yaptığı görüşmede karar için bir hafta süre verdiği belirtildi. Galatasaray cephesi, Nijeryalı yıldızdan en geç çarşamba gününe kadar kesin yanıt bekliyor. YILDIZ GOLCÜDEN TARİHİ PERFORMANS Bu sezon Galatasaray formasıyla 41 resmi maçta 37 gol ve 8 asist üreten Victor Osimhen, sadece Süper Lig değil, Avrupa genelinde de en formda forvetlerden biri olarak öne çıktı. Takımın hücum gücüne büyük katkı sağlayan 25 yaşındaki oyuncunun kalıp kalmayacağı, camiada merakla bekleniyor. GÖZLER OSİMHEN CEPHESİNDE Galatasaray’ın bu transferdeki kararlılığı, Avrupa devlerinin de ilgisini çeken Osimhen’in kararını daha da kritik hale getiriyor. Oyuncunun menajerinden gelecek yanıt, sarı-kırmızılıların transfer stratejisini doğrudan şekillendirecek. Kaynak: Haber Merkezi

Geri