A
Admin
Yönetici
Yönetici
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Polis Akademisi Mezuniyet Töreni'nde konuşmasını yaptı. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar: "Şehit ve gazilerimizi yetiştiren o mübarek anne babaların ellerinden öpüyorum. Her birine hürmetlerimi sunuyorum. Bu topraklar dünyanın en büyük şehitliğidir. Şehit ve gazilerimizin emanetine canımız pahasına sahip çıkacağız. Rabbim şehitlerimizin asıl ruhlarını şad kılsın. Her birinize şimdiden üstün başarılar diliyorum. Öğrencilerimizi tek tek tebrik ediyorum. 19 Mart Yolsuzluk Operasyonu sonrasında sokakları karıştırmaya yönelik provokasyonda maruz kaldıkları onca harekete, kışkırtmaya, asitli ve baltalı saldırılara rağmen soğuk kanlılıklarını muhafaza eden emniyet güçlerimizi kutluyorum. Rüşvetçileri adaletten kaçırmak için hiç kimse polise, yargı mensuplarına iftira atamaz, buna izin vermeyiz. Bünyelerini sarmış yolsuzluk virüsünü temizlemek, rüşvetçilerle mücadele etmek yerine milletin evlatlarının şerefiyle oynuyorlar. Bunun adı siyaset değildir." Ayrıntılar gelecek...