Fırtınada devrilen ağacın altında kalan oyuncu İbrahim Yıldız’ın son durumu! Bahar Şahin'den açıklama!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
İstanbul’da geçen günlerde etkili olan fırtına sırasında, oyuncu İbrahim Yıldız devrilen bir ağacın altında kaldı. 15 Ağustos’ta Kartal Orta Mahalle Nur Sokak’ta, yola sürüklenen plastik bir tabureyi yakalamaya çalışırken yaşanan kazada 27 yaşındaki oyuncu ağır yaralandı.

AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle ağacın altından çıkarılan Yıldız, ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü ve yoğun bakımda tedavi altına alındı.

SON DURUMU BAHAR ŞAHİN AÇIKLADI

Meslektaşı Bahar Şahin, sosyal medya üzerinden İbrahim Yıldız’ın sağlık durumunu paylaştı: "İbrahim'in durumu iyiye gidiyormuş. Şu çocuk sansasyonel biri olsa hastane kapılarında yayın yaparlardı ama şimdi haberi güçlükle alıyoruz. Çok yazık. Dualarımız seninle İbrahim hepsi geçecek, inanıyorum." Şahin ayrıca bir paylaşımında, Yıldız’ın kana ihtiyaç duyduğunu da belirtti ve takipçilerinden yardım çağrısında bulundu: "Lütfen hızlı bir şekilde yayalım."

KARİYERİ VE ROL ALDIĞI YAPIMLAR

İbrahim Yıldız, 'Bir Zamanlar Kıbrıs', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Duy Beni', 'Kuzey Yıldızı', 'Tek Yürek' ve 'Tombala' dizilerinin yanı sıra 2018 yapımı savaş ve aksiyon filmi 'Keşif’te rol almıştı. Ayrıca 2019’da sahnelenen 'Miletos Güzeli' ve 2020’deki 'Ezop' tiyatro oyunlarında yer aldı.

(SÖZCÜ)

Geri