A
Admin
Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe, yaz transfer döneminin dikkat çeken hamlelerinden birine imza attı. Belçika temsilcisi Genk'ten transfer edilen genç sol bek Archie Brown, İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertli kulüp, hem kulübü Genk ile hem de oyuncunun kendisiyle anlaşma sağlayarak transferi resmileştirdi. ALİ KOÇ VE DEVİN ÖZEK'TEN GECE YARISI HAREKATI Transfer süreci oldukça sıcak temaslarla geçti. İddialara göre AC Milan, Brown için son dakikaya kadar ısrarını sürdürdü ve oyuncunun menajerine cazip teklifler sundu. Ancak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Futbol Direktörü Devin Özek'in doğrudan oyuncuyla yaptığı telefon görüşmesi tüm süreci değiştirdi. Brown’un kararını etkileyen en büyük etkenin bu görüşmeler olduğu ifade ediliyor. "HER ŞEY O GECE DEĞİŞTİ" Archie Brown, transfer süreciyle ilgili ilk açıklamasını İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’ya yaptı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “AC Milan ile anlaşmam neredeyse tamamlanmıştı. Gitmeye hazırdım. Ama gece saatlerinde Fenerbahçe başkanından bir telefon aldım. Her şey o anda değişti. Gösterdiği tutku, vizyonu… kararı netleştirdi. Fenerbahçe’ye gelmem gerektiğini biliyordum.” KAYNAK: FANATİK