A
Admin
Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe, kanat transferi konusunda kararını verdi. Sarı-lacivertli yönetim, teknik direktör Jose Mourinho’nun ısrarla kadrosunda görmek istediği milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu için yoğun bir mesai yürütüyor. Yönetim, 26 yaşındaki futbolcuyu ikna etmek amacıyla tüm imkanlarını devreye aldı. Yapılan görüşmeler sonucunda, bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon Euro’yu bulacak bir maaş üzerinden 4 yıllık sözleşme için Kerem Aktürkoğlu ile anlaşmaya varıldı. BENFICA İLE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR Kerem Aktürkoğlu’nun bonservisini elinde bulunduran Portekiz ekibi Benfica, oyuncu için 25 milyon Euro talep ediyor. Benfica, Kerem’i 12 milyon Euro’ya transfer etmişti ve olası bir satıştan doğacak kârın yüzde 10’unu Galatasaray’a verecek. Bu durum, Portekiz kulübünün bonservis bedelinde geri adım atmamasına neden oluyor. Fenerbahçe ile Benfica arasındaki görüşmeler, Portekiz kulübünün başkanı Rui Costa ve Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Benfica’nın sportif direktörü olan Mario Branco üzerinden yoğun şekilde sürdürülüyor. ÖZEL JET LİZBON'DA BEKLİYOR Fenerbahçe Yönetimi, anlaşmanın sağlanması ihtimaline karşı harekete geçti. Kerem Aktürkoğlu’nu bir an önce İstanbul’a getirebilmek adına kulüp tarafından özel bir jet Lizbon’a gönderildi. Transferin resmileşmesi halinde, yıldız oyuncunun İstanbul’a ulaşması sağlanacak. FEYENOORD MAÇINA YETİŞEBİLİR UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu için kadrolar bildirildi ancak bu akşam saat 22.00’ye kadar bir transferin kadroya dahil edilme hakkı bulunuyor. Fenerbahçe, işlemlerin tamamlanması durumunda Kerem Aktürkoğlu’nu Feyenoord maçının kadrosuna dahil edebilecek. GALATASARAY PAY ALACAK Fenerbahçe'nin yapacağı transferde Galatasaray da gelir elde edecek. Benfica’nın Kerem Aktürkoğlu'ndan elde edeceği kârın yüzde 10’u eski kulübü Galatasaray’a aktarılacak. PLAY-OFF EŞLEŞMESİ KEREM TRANSFERİNİ ETKİLEYEBİLİR Fenerbahçe, Feyenoord’u geçmesi halinde UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Benfica-Nice eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Yönetim, bu olasılığın Kerem Aktürkoğlu transferini olumsuz etkileyebileceği endişesini taşıyor. Play-Off turunda ilk maç 19-20 Ağustos’ta Kadıköy’de, rövanş ise 26-27 Ağustos tarihlerinde deplasmanda oynanacak. FANATİK