A
Admin
Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe Spor Kulübü, Bankalar Birliği anlaşmasından ayrıldığını resmi olarak duyurdu. Sarı-lacivertli kulüp, bu kararın yalnızca mali bir adım olmadığını, aynı zamanda bağımsızlık manifestosu olduğunu vurguladı.
Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bu karar; yalnızca bir finansal tercihten ibaret değildir, Fenerbahçe’mizin bağımsızlık manifestosudur.”
Kulüpten yapılan açıklamada, Bankalar Birliği’nden çıkış projesinin uzun süredir üzerinde çalışıldığının altı çizildi.
Fenerbahçe, yeni iş birliği protokolünü şu sözlerle duyurdu:
“Fenerbahçe Spor Kulübü artık geleceğine kendi iradesiyle yön verecek mali özgürlüğe kavuşuyor.”
Kulübün duyurusunda, Emlak Konut GYO A.Ş ile yapılan protokol kapsamında Ataşehir ve Kayışdağı’ndaki gayrimenkullerin projeye dahil edildiği belirtildi.
Taraftarlara seslenen kulüp yönetimi, açıklamasını şu ifadelerle noktaladı:
“Sevgili kongre üyelerimiz, taraftarlarımız, büyük Fenerbahçe ailesi, bu adım yalnızca bugünü değil, yarınlarımızı da aydınlatacaktır. Şimdi, omuz omuza daha büyük hedeflere koşma zamanı! Gelecek artık bizim ellerimizde! Yaşa, çok yaşa Fenerbahçe!”
(CNN Türk)
“FENERBAHÇE’MİZİN BAĞIMSIZLIK MANİFESTOSU”
Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bu karar; yalnızca bir finansal tercihten ibaret değildir, Fenerbahçe’mizin bağımsızlık manifestosudur.”
Kulüpten yapılan açıklamada, Bankalar Birliği’nden çıkış projesinin uzun süredir üzerinde çalışıldığının altı çizildi.
KULÜP MALİ ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞUYOR
Fenerbahçe, yeni iş birliği protokolünü şu sözlerle duyurdu:
“Fenerbahçe Spor Kulübü artık geleceğine kendi iradesiyle yön verecek mali özgürlüğe kavuşuyor.”
Kulübün duyurusunda, Emlak Konut GYO A.Ş ile yapılan protokol kapsamında Ataşehir ve Kayışdağı’ndaki gayrimenkullerin projeye dahil edildiği belirtildi.
“GELECEK ARTIK BİZİM ELLERİMİZDE”
Taraftarlara seslenen kulüp yönetimi, açıklamasını şu ifadelerle noktaladı:
“Sevgili kongre üyelerimiz, taraftarlarımız, büyük Fenerbahçe ailesi, bu adım yalnızca bugünü değil, yarınlarımızı da aydınlatacaktır. Şimdi, omuz omuza daha büyük hedeflere koşma zamanı! Gelecek artık bizim ellerimizde! Yaşa, çok yaşa Fenerbahçe!”
(CNN Türk)