Fenerbahçe’den 30 milyon euroluk hamle! İtalyan devine sürpriz takas teklifi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde Feyenoord karşısında oynayacağı maçlara odaklanan sarı-lacivertli ekip, bir yandan da kadrosunu güçlendirmek için hamleler yapıyor. Kerem Aktürkoğlu transferini sonuçlandırmak isteyen yönetim, bu transferin ardından gözünü orta sahaya çevirdi. LİSTEDEKİ İLK HEDEF DOUGLAS LUIZ Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe, orta sahaya yapılacak takviyede önceliği Juventus forması giyen Douglas Luiz’e verdi. Brezilyalı yıldızın performansını yakından takip eden sarı-lacivertli yönetim, transferi bitirmek için önemli bir adım atmak üzere. AMRABAT TAKASI MASADA İtalyan basınından La Repubblica’nın haberine göre, Fenerbahçe Douglas Luiz için Juventus’a Sofyan Amrabat’ı takasla önermeye hazırlanıyor. Mourinho’nun kadro planlamasında yer almayan Amrabat, bu takasta kullanılacak. Juventus’un Luiz’i kadroda düşünmemesi ve bu öneriye sıcak bakması dikkat çekti. MOURINHO TELEFONLA DEVREDE Transferi hızlandırmak isteyen Jose Mourinho, geçtiğimiz günlerde Douglas Luiz ile birebir görüştü. İddiaya göre, Brezilyalı yıldız Premier Lig'de kalmak istiyor ancak beklediği teklifleri almazsa Fenerbahçe’ye açık kapı bırakıyor. JUVENTUS 50 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ Douglas Luiz geçtiğimiz sezon Aston Villa’dan 50 milyon Euro’ya Juventus’a transfer olmuştu. Ancak beklenen verimi alamayan İtalyan devi, şu an oyuncuyu 30 milyon Euro civarında bir bedelle elden çıkarmayı planlıyor. (FANATİK)

Geri