A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, mezuniyetinden tam 11 yıl sonra, Boğaziçi Üniversitesi'ne adım atarak geçmişe nostaljik bir yolculuğa çıktı. 2014 yılında üniversiteyi tamamlayan Evcen, kampüste gerçekleştirdiği reklam çekimleri sırasında eski anılarını takipçileriyle paylaştı. Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nin tarihi Güney Kampüsü'nde verdiği pozlarla hem öğrencilik yıllarını yad etti hem de kariyerinde yeni bir adım attı. Boğaziçi Üniversitesi’ne Geri Dönüş Fahriye Evcen, 2014 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olmuştu. Ancak yıllar sonra, reklam çekimleri için geri döndüğü kampüste geçirdiği anlar, oyuncunun geçmişe duyduğu özlemi bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Güney Kampüs’ün yeşillikleri arasında objektiflere poz veren Evcen, set arasında duygusal anlar yaşadı. Oyuncu, bu özel anı sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı ve "Eski yuvamda bir set hatırası" notunu düştü. Kariyer ve Eğitim Yıllarının Bütünleşmesi Evcen’in kampüste geçirdiği anlar, kariyerinin ve eğitim yıllarının birleştiği anlamlı bir görüntü ortaya koydu. Eski öğrencilik yıllarına dair izler taşıyan kampüste verdiği doğal pozlar, oyuncunun hem nostaljik bir paylaşım yapmasına hem de kariyerinin geldiği noktayı gözler önüne sermesine vesile oldu. Bu paylaşımla, Evcen sadece geçmişine duyduğu özlemi değil, aynı zamanda kariyerindeki yenilikleri de takipçilerine sundu. Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü Fahriye Evcen’in paylaştığı bu nostaljik kare kısa sürede sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Binlerce beğeni ve yorum alan paylaşımda, hayranları oyuncunun doğal pozlarını ve kampüse geri dönüşünü büyük bir ilgiyle karşıladı. Pek çok takipçi, "Zaman durmuş gibi" ve "Kampüse yeniden ışık getirdiniz" gibi yorumlarla duygularını dile getirdi. Evcen’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu paylaşım, üniversite yıllarına özlem duyan pek çok kişiyi de etkiledi. Fahriye Evcen’in Sosyal Medya Etkisi Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Fahriye Evcen, bu paylaşımla takipçileriyle duygusal bir bağ kurdu. Özellikle üniversite yıllarıyla ilgili paylaşımlar, genç yaşta ünlü olmanın getirdiği zorlukları ve mutlulukları yansıtan bir nostalji havası taşıdı. Evcen’in sosyal medya platformları üzerinden yaptığı samimi paylaşımlar, onun hayranlarıyla olan güçlü iletişimini bir kez daha pekiştirdi. Haberler.com