Eyüp Aydın transferinde son durum: Galatasaray’la görüşmelerini sürdürüyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Samsunspor, yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yüksel Yıldırım, Galatasaray’dan Eyüp Aydın transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, oyuncuyla sözlü anlaşmaya vardıklarını ve Galatasaray’ın bu oyuncuyu vermemesi halinde büyük bir eksiklik yaşayacağını ifade etti. SAMSUNSPOR’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI Yüksel Yıldırım, sezon öncesinde takımın tam hazır olmadığını belirtti. Radyospor’a konuşan başkan, "1 Temmuz’dan beri takım çalışıyor. Tahmin ediyorum ki lige şu an her takım hazır değil ama kötünün iyisine bakınca iyi tarafta olduğumuzu düşünüyorum. Lige hazır olmak daha vakit alacak. Hazırlık maçlarından gördüğüm birkaç takım hariç hiçbir takım tam hazır değil. Biz de hazır değiliz, ama üç puanla başlamak istiyoruz." dedi. KALİTELİ TAKVİYELER YAPILDI Takımdan ayrılan isimlerin yerine daha iyi oyuncuların alındığını söyleyen Yıldırım, takımda genel olarak sorun olmadığını vurguladı. "Takımın iskeletini koruduk. Geçen sezon ayrılan 4 ismin yerine daha iyi 4 oyuncu aldık. Takımda bize göre bir sorun yok. Her şey gayet güzel, antrenmanlar güzel gidiyormuş. Sonuç olarak lige güzel bir başlangıç yapmayı umuyoruz." ifadelerini kullandı. KALİCİ TRANSFERLER İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR Başkan, kaleci ve stoper arayışlarına da değindi. Yıldırım, "Bir kaleci arıyoruz, kesinlikle yabancı olarak. Gündemimizde 3 tane kaleci var. Bugün yine transfer komitesi ile görüşüp ikiye indirdik. Bu iki isimden birini alacağız." dedi. Ayrıca, Nelsson ile ilgilendiklerini ancak Galatasaray’ın satış bedelinin 8 milyon Euro olması nedeniyle bu transferi gerçekleştiremediklerini aktardı. Şu an bir stoperle sözleşme aşamasında olduklarını belirtti. TRANSFERDE ANLAŞMA SAĞLANDI MI Eyüp Aydın ile sözlü anlaşmaya vardıklarını açıklayan Yüksel Yıldırım, oyuncunun sadece Samsunspor’a gitmek istediğini söyledi. Başkan, Galatasaray ile de iki kez görüştüğünü ve birkaç gün süre istendiğini aktardı. Yıldırım’ın ifadeleri şöyle: "Eyüp Aydın’la görüştük, anlaştık. Gelmeye istekli. Galatasaray’da Başkan ile 2 sefer görüştüm. Birkaç gün süre istedi. Oyuncuyu isteyen başka kulüpler var. Gaziantep, Kayseri ve Konya oyuncuyu istiyor. Oyuncu sadece Samsunspor diyor. Hocamız Alman, kendisi Bayern altyapısından çıkmış. Avrupa’da oynanamamız büyük bir etken. Galatasaray kiralık vermek istiyor, biz takımı gençleştiriyoruz uzun süreli bir düşüncemiz var. Dursun Başkan ile Gaziantep FK maçından sonra görüşeceğiz. Eyüp Aydın, ben başka yere gitmeyeceğim diyor. Galatasaray bize bu oyuncuyu vermezse çok ayıp etmiş olur." HÜRRİYET

Geri