“EYT’ye geçtim” diyerek setlere veda etti, son haliyle hayran bıraktı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Televizyon ekranlarının unutulmaz isimlerinden Selin Demiratar, uzun süredir uzak kaldığı kameraların ardından yeniden gündemde. “Adanalı” dizisindeki İdil karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu, şöhretin ardından seçtiği sade yaşam tarzıyla dikkat çekiyor. Şöhretin zirvesinden sade bir yaşama “Acı Hayat” ve “Adanalı” gibi dönemin en popüler dizilerinde sergilediği performansla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Selin Demiratar, 2020 yılında iş insanı Ali Çebi ile evlendikten sonra oyunculuk kariyerini noktalama kararı aldı. Gözlerden uzak bir hayat tercih eden Demiratar, magazin dünyasından uzak durarak sakinliğin ve huzurun peşinden gitti. “EYT’ye geçtim” diyerek setlere veda etti Bir dönem ekranların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Demiratar, oyunculuğu bırakma kararını esprili bir dille duyurarak, “EYT’ye geçtim” ifadesini kullanmıştı. Bu sözleriyle emekliliğe geçişini simgeleyen ünlü oyuncu, setlere dönme ihtimalinin çok düşük olduğunu dile getirmişti. “Artık izleyici olarak dizileri takip ediyorum” diyen Demiratar, kamera karşısına geçmeye niyetinin olmadığını açıkça ortaya koymuştu. Doğayla iç içe, huzurlu bir yaşam Selin Demiratar, İstanbul’un kalabalığından uzakta, eşi, kedileri ve köpekleriyle sade ve huzurlu bir hayat sürüyor. Kalabalıktan uzak bu tercih, onu hem ruhsal hem fiziksel anlamda dinç tutmuş gibi görünüyor. Zaman zaman sosyal medyada gündeme gelen son görüntüsü ise hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Yıllara meydan okuyan güzellik Uzun süredir ekranlardan uzak olan Selin Demiratar, son haliyle sosyal medyada gündem oldu. Sade ve doğal görüntüsüyle dikkat çeken oyuncu için takipçileri “Hiç yaşlanmıyor” yorumlarında bulundu. Zamana meydan okuyan güzelliği ve zarafetiyle yeniden ilgi odağı olan Demiratar, sade yaşamın ona ne kadar iyi geldiğini bir kez daha kanıtladı. Sözcü

Geri