Evlat acısına dayanamayan anne: Umut Candan’dan dikkat çeken mesajlar

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Anoreksiya Nervoza hastalığına yakalanarak geçtiğimiz ay yaşamını yitiren sosyal medya fenomeni Nihal Candan’ın ardından, annesi Umut Candan’ın sosyal medya paylaşımları gündem oldu. Evlat acısıyla sarsılan anne, yaptığı duygusal paylaşımlarda hayata tutunmakta zorlandığını açıkça ifade etti. “BENİ DE KIZIMIN YANINA GÖTÜR” Nihal Candan’ın cezaevindeyken Anoreksiya Nervoza’ya yakalanıp tedavi sürecinde hayatını kaybetmesi, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. 23 kiloya kadar düşen genç fenomen, geçirdiği kalp durmaları sonrası tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Kızının ölümünün ardından derin bir yas yaşayan Umut Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı şu paylaşımla içini döktü: “Ben de sabredeceğim ve kızımın yanına cennete gideceğim.” “Biri beni öldürsün.” “Beni de Nihal’imin yanına götür.” Bu ifadeler, takipçileri tarafından büyük endişeyle karşılandı. Birçok kullanıcı Umut Candan’a destek mesajları yollarken, profesyonel yardım alması gerektiğine dair çağrılar da yapıldı. “NİHAL’İ SUÇSUZLUĞU VE YALNIZLIK ÖLDÜRDÜ” Acılı anne bir başka paylaşımında ise kızının yaşadığı psikolojik sürece değindi: “Suçsuz yere cezaevine girmesi ve sonrasında eşinin onu terk etmesi Nihal’i öldürdü. Allah’ım burası cehennemin en dibi.” GERÇEK GÜNDEM

Geri