“Evime döndüm” dedi, Galatasaray’da muhteşem dönüşünü açıkladı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Nijeryalı yıldız futbolcu Victor Osimhen, Galatasaray’a resmi olarak yeniden katıldı. Tanıtım töreni sonrası yaptığı açıklamada duygu dolu ifadeler kullanan Osimhen, sarı-kırmızılı kulübü ailesi gibi gördüğünü belirtti. “BURASI AİLEM, TEKRAR BURADAYIM” Osimhen, “Tekrar buradayım, evimdeyim. Kendimi Galatasaray'da muhteşem hissediyorum. Burası ailem.” sözleriyle dönüşünün mutluluğunu dile getirdi. TRANSFER SÜRECİNDE HİÇ TEREDDÜT YAŞAMADIM Transfer kararını hızlı verdiğini aktaran yıldız futbolcu, “Buraya gelmeden önce çok çabuk düşündüm, kararsızlık yaşamadım. Transfer için her şeyimi verdim.” dedi. BAŞKAN VE TARAFTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ Osimhen, “Bu nedenle başkanımıza, ikinci başkanımıza, Okan Hocamıza, George Gardi'ye ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Geri geldim, çok mutluyum.” ifadelerini kullandı. “KAALİTELİ BİR KADROMUZ VAR, ARAMIZA SANE KATILDI” Yeni transfer Leroy Sane’den de söz eden Osimhen, “Kaliteli bir kadromuz var ve aramıza Sane katıldı” diyerek yeni sezona olan güvenini paylaştı. (Cumhuriyet)

Geri