Eşref Rüya'nın viral olan repliği!.. “Siz Hepiniz Eşref Tek”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran “Eşref Rüya” dizisinde, Eşref Tek karakterine hayat veren ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un, dilinden düşmeyen "Siz Hepiniz Eşref Tek" repliğini oldukça dikkat çekti. Onur Akay Medya da yer alan habere göre yönetmenin sevilen popçu Cüneyt Tek'in hayranı olabileceği öne sürüldü. Dizinin senaristlerinin bu iddialı sözü nereden esinlendiği merak konusuyken, 2000'lerin hit şarkısı "Gidersen" ile tanınan ünlü popçu Cüneyt Tek, Erkan Özbey’e yaptığı özel açıklamayla herkesi şaşırttı. Tek, “Siz Hepiniz Cüneyt Tek yıllardır hayranlarımın sahnede benim için kullandıkları hoş bir yakıştırmadır şimdilerde bu sözü oyunculuğunu çok beğendiğim Çağatay Ulusoy’un repliğinde görmek beni mutlu etti. Bu iddialı güzel repliğe esin kaynağı olmuş olma ihtimalim varsa ne mutlu. Çağatay Ulusoy yeni dizisi Eşref Rüya’yı bende heyecanla ve keyifle izliyorum kendini sürekli geliştiren seyirciyi ekrana kilitleyen çok özel bir oyuncu.” ifadelerini kullandı. Erkan Özbey ise, “Bu güzel repliğin hikâyesinde küçük de olsa bir payı olan Cüneyt Tek’e, Eşref Rüya ekibinden bir sahneyle selam gönderilmesi ne hoş olurdu.” ifadelerini kullandı. Ancak asıl bomba, Tek'in ünlü rapçi Reşit Kemal ile yaptığı "Yakamozu Var" isimli yeni düet çalışmasındaki detaylardı. Şarkının, Cüneyt Tek’in vefat eden kardeşine ithaf edildiği öğrenildi. Reşit Kemal'den Duygusal İtiraf: "Bir Gülüşü Var Yıldızlar Görse Geçerdi Hizaya" Röportajda söz alan ünlü rapçi Reşit Kemal ise şarkının hüzünlü hikâyesini anlattı: "Cüneyt ağabeyimin kardeşini kaybetmesi bizi derinden etkiledi. Bu şarkıyı ona armağan ettik." "Yakamozu Var" 16 Mayıs Cuma günü dijital platformlarda yayına girdi.

Geri