Eskişehirli 14 Yaşındaki Münevver'den Ekrem İmamoğlu'na Mektup!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Arslan, Eskişehirli 14 yaşındaki bir çocuğun, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na yazdığı mektubu kamuoyu ile paylaştı. "Cumhurbaşkanımız olun diye her öğle arası okulumuzun mescidine giderek namaz kılıyorum" Münevver isimli 14 yaşındaki Eskişehirli çocuğun mektubunda, İmamoğlu’na duyduğu sevgi ve desteği içten ifadelerle anlattığı görüldü. Daha önce Eskişehir ziyaretinde İmamoğlu ile tanıştığını belirten Münevver, mektubunda şu ifadelere yer verdi: Sevgili Ekrem Başkanım, Size bu mektubu yazmak istedim çünkü sizi çok seviyorum ve size destek olmak istiyorum. Adım Münevver. Ben Eskişehir’e geldiğinizde sizinle tanışmıştım. Size kendi çizdiğim bir resmi hediye etmiştim. Sizinle konuşmak ve size sarılmak benim için büyük bir mutluluktu. O günü hiç unutmuyorum. Sizi televizyonda ve sosyal medyada takip ediyorum. Her zaman halkın yanında olduğunuzu görüyorum. İnsanlara nasıl sevgiyle baktığınızı, adaletli ve çalışkan biri olduğunuzu herkes biliyor. Sizin gibi bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Biliyorum işler bazen zor oluyor. Size çok büyük haksızlıklar oluyor. Ama moralinizi asla bozmayın. Biz her zaman yanınızda olacağız. Siz hapisten çıkın ve Cumhurbaşkanımız olun diye her öğle arası okulumuzun mescidine giderek namaz kılıyorum. Umarım bir gün bu dualarım kabul olur ve Cumhurbaşkanımız olursunuz. Unutmayın “iyiler her zaman kazanır” ve sizde kazanacaksınız. Umudunuzu kesmeyin. Size sevgilerimi gönderiyorum. Umarım yeniden görüşürüz. Yakında bende siyasetçi olacağım şu an 14 yaşındayım ve siyasetçi olunca size daha çok destekte bulunacağım.

Geri