A
Admin
Yönetici
Yönetici
2021 Survivor yarışmasıyla tanınan ve son dönemde müzik dünyasında adını sıkça duyuran Aleyna Kalaycıoğlu, sağlık sorunuyla gündeme geldi. Klip çekimi esnasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kalaycıoğlu, sosyal medyada yaptığı “paketo” notlu paylaşımıyla sevenlerini endişelendirdi. Bir süredir Rapçi Canbay ile aşk yaşayan Kalaycıoğlu, geçtiğimiz haftalarda da bir taksiciyle yaşadığı krizle konuşulmuştu. SURVIVOR’DAN MÜZİĞE UZANAN YOLCULUK Aleyna Kalaycıoğlu, 2021 yılında Survivor yarışmasına katılarak milyonların dikkatini çekmişti. Yarışmadaki performansıyla öne çıkan ve güçlü bir hayran kitlesi edinen Kalaycıoğlu, yarışma sonrası müzik kariyerine yöneldi. Sosyal medya paylaşımları, şarkıları ve enerjisiyle genç kitlenin yakından takip ettiği isimlerden biri haline geldi. TAKSİCİYLE YAŞADIĞI GERİLİM GÜNDEM OLMUŞTU 27 yaşındaki Kalaycıoğlu, kısa süre önce yaşadığı bir taksi krizini Instagram hesabından duyurarak ses getirmişti. Köpeği nedeniyle taksiye alınmadığını ifade eden genç isim, "Beni aldığı yere bırakmak yerine kapıları kilitleyip zorla karakola getirdi!" sözleriyle yaşadığı olayı paylaşmıştı. Olayla ilgili olarak, “Taksiye bindim, köpeğimi istemedi. Ben inmeyince araçta bekledik. Bu benim taksicilerle yaşadığım kaçıncı vaka bilmiyorum. Şimdi polis bekliyoruz.” diyerek tepkisini dile getirmişti. KLİP SETİNDE FENALAŞTI, HASTANEYE KALDIRILDI Yeni bir şarkı üzerinde çalışan Aleyna Kalaycıoğlu, klip çekimleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Fenalaştığı anlardan sonra hastanede tedavi altına alınan genç isim, hastane odasından çektiği bir kareyi paylaşarak “Klip ortası paketo” notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü, hayranları hem endişelendi hem geçmiş olsun mesajları gönderdi. AŞKI DA GÜNDEMDE Aleyna Kalaycıoğlu’nun özel hayatı da son dönemde magazin basınında sıkça yer buldu. Şimdilerde rapçi Canbay ile birlikte olan Kalaycıoğlu, doludizgin yaşadığı aşkıyla ve birlikte verdikleri pozlarla dikkat çekmeye devam ediyor. (Milliyet)