A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bir dönem podyumların aranan ismi manken Güzide Duran, 16 yıllık iş adamı eşi Adnan Aksoy'dan boşanma kararı almıştı. Duran'ın Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la aşk yaşadığı iddia edilmiş, iddialar Buruk ve Duran tarafından yalanlanmıştı. Hülya Avşar'ın YouTube programında özel hayatına dair açıklamalar yapan Güzide Duran, "Eşime çok aşık oldum. İstanbul'da sporda tanıştık. Boşanacağım diye evlenmedim. Hayalim beraber yaşlanmaktı. 18 yıllık emek varken bu kadar kolay bitiyor olması bana ağır geldi. İki çocuğumun babası, hâlâ seviyorum tabiki de" dedi ve Avşar'ın "Kalbindeki acı geçiyor mu?" sorusu karşısında ise gözyaşlarını tutamadı. "Şimdi yalnız yaşıyorum. İlk başta çok kötü hissettim kendimi" diyen Duran hayatında kimsenin olmadığını da ifade etti. "HOLLYWOOD OYUNCULARINA TAŞ ÇIKARACAK PERFORMANS" Duran'ın açıklamalarının ardından Adnan Aksoy Hülya Avşar'a şu mesajı attı: "Hülya Hanım selam. Ben Adnan Aksoy. Sizinle yıllar önce ayak üstü tanışmıştık. Güzide ile programınızı izledim. Sizi tenzih ederim ama üzülerek ifade etmek isterim ki Güzide'nin Hollywood oyuncularına taş çıkaracak performansını izleyince midem bulandı."