Eşinin maçlarını kaçırmıyor, tribünde destek veriyor! Maç biter bitmez eşi Cedi Osman’a koştu

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kan Parası’, ‘Savaşçı’, ‘İstanbullu Gelin’, ‘Hercai’ ve ‘Gizli Bahçe’ gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Ebru Şahin, A Milli Basketbol Takımı’nın Letonya maçını salondan izledi.

MAÇ SONRASI DUYGUSAL ANLAR

Türkiye, Letonya’yı 93-73’lük skorla mağlup etti. Maçın bitmesiyle birlikte Şahin, büyük sevinç yaşayarak eşi Cedi Osman’a koştu ve tribünde sarıldı. Oyuncu, o anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

68B1810Ffc0725E239A7E4Cb

ÖZEL HAYATINA DAİR DETAYLAR

Ebru Şahin, uzun süredir birlikte olduğu Cedi Osman ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz haftalarda Yunanistan’a taşındığı iddialarına yanıt olarak şunları söylemişti: “Eşim yurt dışında çalışıyor, orada da bir evimiz var, gidip geliyoruz.” Muhabirlerin “Anne olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise:
“Bu çok özel bir durum açıkçası. Sorulmasından da rahatsız oluyorum ama şu an için anne olmayı düşünmüyorum.” yanıtını verdi.

CEDİ OSMAN’IN DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Osman, 18 Mayıs’ta 31 yaşına giren eşinin doğum gününü sosyal medyadan şu sözlerle kutlamıştı: “Doğum günün kutlu olsun sevgilim. İyi ki seni seviyorum.” Ebru Şahin, eşinin maçlarını kaçırmamaya özen gösteriyor ve Türkiye-Letonya karşılaşmasında tribündeki yerini almıştı.

(MİLLİYET)

Geri