A
Admin
Yönetici
Yönetici
Son yıllarda sahne aldığı yoğun konser takvimiyle dikkat çeken Emir Can İğrek, Türkiye’nin farklı şehirlerinde izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Sanatçı, önceki akşam Yozgat Sarıkaya Festivali kapsamında sahne aldı. İZMİR’DEN BALIKESİR’E, EDİRNE’DEN YOZGAT’A Emir Can İğrek yaz boyunca İzmir ve Balıkesir gibi tatil beldelerinde sahne aldıktan sonra Trakya Fest için Edirne’ye geçti. Sanatçı, bu maratonun son durağı olan Yozgat’ta da yoğun ilgi gördü. Arka arkaya dört gün boyunca sahne alan İğrek, dinleyicilere enerjik performanslar sundu. “RUJ” VE DİĞER HİTLER HEP BİR AĞIZDAN SÖYLENDİ Yozgat konserinde, yeni şarkısı “Ruj” başta olmak üzere “Nalan”, “Ali Cabbar”, “Kor” ve “Can Dostum” gibi bilinen parçalarını seslendiren İğrek, şarkılarını binlerce izleyiciyle birlikte söyledi. Çevre illerden de katılımın olduğu etkinlik, festival alanında yoğun ilgi gördü. DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI Konser sırasında, “Sana sarılamadım, şarkılarına sarıldım” yazılı döviz açan bir hayranını sahneye davet eden Emir Can İğrek, izleyiciyle kucaklaşarak dikkat çeken anlara imza attı. SIRADA İSTANBUL FESTİVALİ VAR Yoğun konser takvimine devam eden Emir Can İğrek’in bir sonraki durağı İstanbul olacak. Ünlü sanatçı, 6 Ağustos’ta İstanbul Festivali kapsamında sahneye çıkacak. SNOB MAGAZİN