A
Admin
Yönetici
Yönetici
Millî Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Eğitim Müzeleri, Kütüphaneler ve Öğretmenevleri Daire Başkanlığı koordinesinde düzenlenen “Mali Mevzuat ve Halkla İlişkiler” konulu Merkezî Hizmet İçi Eğitim Semineri, Elazığ’da gerçekleştirildi. Elazığ tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçen bu merkezi eğitim programı, diğer illerden gelen başta merkez öğretmenevi müdürleri olmak üzere yüz katılımcının iştirakiyle 5 gün boyunca sürdü. Katılımcılar, Elazığ Merkez Öğretmenevinde konaklayarak eğitim oturumlarına yüz yüze katılım sağladı. Eğitimlerden sonra, misafir katılımcıların Elazığ’ın tarihi, doğal ve kültürel değerlerini tanımalarına olanak sağlamak amacıyla Palu, Kovancılar, Harput, Keban, Sivrice ve Elazığ merkezde çeşitli gezi programları düzenlendi. Eğitim sonunda yapılan değerlendirmelerde katılımcıların büyük çoğunluğu Elazığ’a bir kısmı da Doğu Anadolu Bölgesi’ne ilk defa geldiklerini ifade ederek, eğitim içeriklerinden, eğitim merkezi imkânlarının yeterliliğinden ve sunulan organizasyon kalitesinden son derece memnun kaldıklarını dile getirdiler. Ayrıca Elazığ insanının sıcak ve samimi yaklaşımından duydukları memnuniyeti vurgulayan katılımcılar, şehirle ve bölgeyle ilgili düşüncelerinin ziyadesiyle olumlu yönde değiştiğini belirttiler.