Elazığ’da “Hayat Boyu Öğrenme Şenliği”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
1 - 7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında, Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hayat Boyu Öğrenme Şenliği” düzenlendi. Şenlik kapsamında Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi. Serginin açılışına Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Elazığ Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Doğru, Baro Başkanı Melih Efe, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Karaaslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Askeri erkan, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Şenlik kapsamında, 21 farklı alanda hazırlanan bin 500’ün üzerinde el emeği ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sergilenen eserler, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde açılan bin 57 kursta eğitim alan 21 bin 702 kursiyer tarafından hazırlandı. Etkinliğin açılışında konuşan Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kenan Tabar, hayat boyu öğrenmenin bireysel gelişim ve toplumsal kalkınma açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Şenlik boyunca ziyaretçiler, kursiyerlerin üretim süreçlerini yakından gözlemleme ve ürünleri inceleme fırsatı buldU. Elazığ Halk Eğitimi Merkezi’nin kültürel ve mesleki eğitim alanındaki katkılarını yansıtan sergi 1 Haziran tarihine kadar gezilecek.

Geri