Elazığ Sürücü Kursları Derneğinde Yeni Dönem

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Elazığ Sürücü Kursları Derneği, gerçekleştirdiği olağan toplantıyla yeni yönetimini belirledi. Dernek üyelerinin oy birliğiyle aldığı kararla, iş insanı Halil Saraç, Elazığ Sürücü Kursları Dernek Başkanı olarak seçildi. Toplantıya Elazığ’daki çeşitli sürücü kurslarının yöneticileri katıldı. Katılımcılar, sektörün mevcut durumu, karşılaşılan zorluklar ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Toplantı sonunda oy birliğiyle başkanlığa seçilen Halil Saraç, yaptığı teşekkür konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Saraç konuşmasında, “Bugün burada aldığımız karar, yalnızca bir başkan seçimi değil; Elazığ’daki tüm sürücü kurslarının ortak geleceği adına atılmış önemli bir adımdır. Sektörümüzde birlik ve beraberlik çok önemli. Tüm kurslarımızla el birliği içinde hareket ederek, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve güvenli bir sürücü eğitimi sunmayı hedefliyoruz. Hem teorik hem de pratik eğitim süreçlerini daha verimli ve çağdaş standartlara uygun hale getirmek için çalışacağız” dedi. Başkan Saraç, görev süresince Elazığ’daki sürücü kurslarının ortak sorunlarını çözmek ve eğitim kalitesini yükseltmek için yoğun çaba göstereceklerini ifade etti. Özellikle genç sürücü adaylarının eğitim süreçlerinde modern yöntemlerin ve teknolojik imkânların daha etkin kullanılmasının planlandığını belirtti. Saraç, ayrıca dernek bünyesinde düzenlenecek seminerler, bilgilendirme toplantıları ve sosyal sorumluluk projeleriyle sürücü kursları arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Geri