Eğitim Çalışanları Tarih ve Doğayla Buluştu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türk Eğitim-Sen Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen kültürel gezi programı, eğitim çalışanlarını tarih ve doğanın iç içe geçtiği güzergâhlarda buluşturdu. Tatvan, Ahlat, Adilcevaz ve Siirt’i kapsayan program, katılımcılara hem kültürel hem de manevi anlamda unutulmaz anlar yaşattı. Geziye Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın ve yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı. Program kapsamında Ahlat’ta yer alan tarihi Selçuklu Mezarlığı, Emir Bayındır Kümbeti ve Ahlat Müzesi ziyaret edildi. Tatvan ve Adilcevaz’da Van Gölü kıyısında doğayla iç içe zaman geçirilirken, Siirt’in Tillo ilçesinde bulunan İsmail Fakirullah Türbesi ise katılımcılara manevi bir atmosfer sundu. Gezi sonrası değerlendirmelerde bulunan Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın, etkinliğin eğitim çalışanları açısından son derece faydalı olduğunu belirterek, “Kültürel değerlerimizi yerinde görme, tarih bilincimizi pekiştirme ve meslektaşlarımız arasında sosyal bağı güçlendirme açısından verimli bir program oldu. Katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum,” dedi. Yoğun geçen eğitim sürecinin ardından gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Geri