EGD’den 19 Mayıs Mesajı: “Geleceğimizin Teminatı Gençlerdir”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Edirne Gazeteciler Derneği (EGD) Yönetim Kurulu adına Genel Sekreter Yeşim Dramalı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Dramalı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’un, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı tarih olduğunu vurguladı. Bu anlamlı günün gençliğe olan güvenin simgesi olduğunu ifade eden Dramalı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “19 Mayıs, Türk milletinin bağımsızlık yolunda attığı en önemli adımlardan biridir. Aynı zamanda Atatürk’ün gençliğe olan inancının ve güveninin bir göstergesidir. Bugünün gençleri, yarının liderleri olarak ülkemizin geleceğini şekillendirecektir. Atatürk’ün ‘Bütün ümidim gençliktedir’ sözü, hepimize büyük sorumluluk yüklemektedir.” Gençlerin, milli ve manevi değerlerle donatılmış bireyler olarak yetişmesinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Dramalı, mesajının sonunda tüm gençlerin ve milletin bayramını kutladı. “Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle anıyor, halkımızın ve gençliğimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.

Geri