A
Admin
Yönetici
Yönetici

Şarkıcı Ece Seçkin'in 23 Nisan'daki depremde ödülleri kırılmıştı. Ünlü isim, günler sonra ödül dolabının onarıldığını ve ödüllerin eski haline döndüğünü duyurdu.

23 Nisan'da Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen 6,2 büyüklüğündeki deprem, büyük panik yaratmıştı.

Depreme uykuda yakalanan şarkıcı Ece Seçkin, o anlarda yaşadığı korkuyu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Evinde bulunan cam vitrinin deprem sırasında kırıldığını açıklayan şarkıcı, yıllar içinde aldığı ödüllerin de zarar gördüğünü şu sözlerle aktarmıştı: "Bu cam vitrini mimarım, gözüm gibi baktığım ödüllerim için özel olarak tasarlamıştı. Çünkü aldığım her ödül benim için çok anlamlı ve kıymetli... Evde bir tek bu cam vitrin patladı... Yılların ödülleri kırıldı, tuzla buz oldu. Kalbim de öyle oldu... En kıymet verdiğim şeylerin bu ödüller olduğunu bilen mimarım da hemen duruma müdahale etti. Manevi değeri yüksek olan şeyleri kaybettiğimde etkileniyorum. Allah bir daha göstermesin. Hepimize çok büyük geçmiş olsun."

Yaşananlardan günler sonra 33 yaşındaki Ece Seçkin yeni bir paylaşım yaptı.

Ünlü şarkıcı, son paylaşımında depremde zarar gören ödül dolabının onarıldığını ve ödüllerinin eski haline kavuştuğunu belirterek mutluluğunu takipçileriyle paylaştı.

Ece Seçkin, paylaşımında "Hepsinin anlamı o kadar birbirinden ayrı, birbirinden özeldi ki... Dolabım paramparça olduğunda 'içim de paramparça oldu' demiştim. Tuzla buz olmuş bu ödüller onarılır mı onarılmaz mı diye düşünürken, kötü bir deprem tecrübesiyle inanılmaz insanlarla tanıştım. Ağlamaklı açtığım telefonda Melis hanım, ‘Hepsini gönderin Ece Hanım, ben çözeceğim’ dedi… Ve sözünü de tuttu, hem de öyle böyle değil… Yeniden açtığım her ödülde tekrar gülümsedim, tekrar o anları yaşadım" ifadelerini kullandı.